GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Modern Warfare 3 Logo Uitgelekt

Een titel voor Call of Duty 2023 is nog niet officieel aangekondigd, maar een lek heeft het logo en de key art voor Modern Warfare 3 onthuld. Een uitgelekte samenwerking tussen Call of Duty en Monster Energy toont Captain Price en het volledige logo.

Ondanks talloze geruchten die suggereren dat Call of Duty 2023 naar verwachting Modern Warfare 3 zal zijn, heeft Activision officiële informatie nog niet vrijgegeven. De gelekte afbeeldingen werden gedeeld op Twitter door algebra_sloth, en de inhoud lijkt de claims te versterken dat Call of Duty 2023 inderdaad Modern Warfare 3 zal heten.

Het lijkt erop dat Modern Warfare 3 de formule zal vernieuwen door een rood kleurenschema aan te nemen, zoals te zien is aan het rode III-logo. Hierdoor zou Modern Warfare 3 het eerste spel kunnen zijn in de Modern Warfare-serie van Call of Duty dat gebruikmaakt van een rood kleurenschema. Daarnaast bevatten de promotieafbeeldingen een  het iconische COD-personage Captain Price. Hoewel het moeilijk is om het gezicht van de figuur die achter Captain Price opdoemt duidelijk te zien, zijn er speculaties dat het wel eens Makarov zou kunnen zijn.

Met de volledige release van Modern Warfare 3 hoogstwaarschijnlijk gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, kunnen gamers nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de beloofde spannende gameplay. Maar laten we niet vergeten dat de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s.

>
MENU