GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Call of Duty Modern Warfare II pre-order: Maak je eigen Tech Survivalset

Vorig jaar lekte de releasedatum voor Call of Duty uit. Volgens een intern document van Activision Blizzard zou de game op 16 november 2022 uitkomen. Ondertussen werd er volop gespeculeerd over de inhoud van het langverwachte vervolg van de franchise. Nu blijkt de releasedatum eerder dan verwacht en kun je de game via een pre-order zelfs een week eerder spelen.

Fans hopen op een uitgebreidere kaart om te verkennen, extra spelmodi en wapens. Call of Duty: Modern Warfare II wordt een van de meest geanticipeerde releases dit jaar, maar hoe blijf je in topvorm tijdens de release week?

Pre-order Call of Duty Modern Warfare 2

Opwindend nieuws voor Call of Duty fans! Modern Warfare II komt uit op 28 oktober 2022. Wie de game pre-ordered, krijgt vanaf 20 oktober vervroegd toegang. Een volle week om de ongelooflijke single-player story mode te spelen voordat het grote publiek de volledige game in handen krijgt. Of je nu al lang fan bent van de game of net begint met first-person shooters, dit is een kans die je niet wilt missen. Naast het verkrijgen van vroege toegang tot de Modern Warfare II-campagne, is er nu gratis content die je kunt gebruiken in Call of Duty®: Vanguard en Call of Duty®: Warzone™.

Call of Duty Game Marathon Tech Survivalset

Het is bijna zover. Je kunt verwachten bekende gezichten terug te zien. John ‘Soap’ McTavish zal in het avontuur voorkomen na zijn verschijning met Simon ‘Ghost’ Riley uit Modern Warfare 2019! De levels boven water zijn verbeterd dankzij een nieuw uitgebrachte engine die gamers meer vrijheid geeft bij het rondzwemmen alleen of in teamverband. Een gebied waar dit merkbaar wordt is Amsterdam, een nieuwe locatie in de game.

Je kunt niet goed genoeg voorbereid zijn op de release. Zorg dat je niets tekort komt met behulp van onze Call of Duty Tech Survivalset geïnspireerd door de Express-VPN Tech Survivalset.

1. Tech kit

Zorg dat je spullen op orde en  op voorraad zijn. Zo hoef je je nooit zorgen te maken als er iets stuk gaat. Je kunt de Express-VPN Tech Survivalset checklist gebruiken en aanpassen naar je eigen behoeftes. Vergeet ook de game specifieke items niet.

Checklist:

Console / computer

Kabels, batterijen, verlengsnoeren

Controllers en keyboards

RGB-muismat, gamer-muis

Koptelefoon, mic, webcam

Bron: Pexels 

2. Room must haves:

Een goede zitplek is belangrijk. Je kunt een zitzak proberen of een goede stoel waar je rug goed in ondersteund wordt. Zorg dat de temperatuur in je kamer aangenaam is en vooral dat de ventilatie goed is. Frisse lucht kan een groot verschil maken als je lange tijd in dezelfde ruimte zit. 

3. Food kit

Blijf gehydrateerd. Tijdens het gamen vergeet men makkelijk om genoeg te drinken, maar drinken is belangrijk bij lange periodes van concentratie. Drink minder koffie of energiedrankjes en meer water. Er zijn supplementen die speciaal voor gamers gemaakt zijn om scherp en fit te blijven. Toch is het belangrijk om genoeg te bewegen volgens NH Nieuws Kies gezonde snacks, makkelijke maaltijden hoeven niet ongezond te zijn. 

4. Personal kit

Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt zitten, zonder al teveel knopen etc. Een jonggingpak is veruit de beste keuze als je langdurig gaat gamen. Er zijn volgens PU.nl merchandise websites waar je zeker zult slagen als je in stijl wilt gamen. 

Source: callofduty.com

  • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  • >
    MENU