GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

De nieuwe Maps van Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone Seizoen 05

Goed nieuws voor Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone fans! Seizoen 05 begint binnenkort en brengt tal van spannende updates en nieuwe toevoegingen. Met de komst van gloednieuwe maps en technische verbeteringen belooft dit seizoen veelbelovend te worden. Zet je schrap voor een spannend seizoen vol uitdagende game-ervaringen!

Hier is een snelle blik op de hoogtepunten, met name de komst van vier nieuwe kaarten bij de lancering: Punta Mar, Strike, Lounge en Canal. Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar de introductie van een extra Core-kaart halverwege het seizoen.

Punta Mar (Core, Lancering)

Punta Mar is een gloednieuwe kaart ontwikkeld door Infinity Ward. Het is een onlangs geëvacueerde toeristische attractie in Las Almas, een voormalig levendig stadje op een heuvel met uitzicht op een prachtig Zuid-Amerikaans strand. Spelers kunnen genieten van intensieve gevechten in deze kleine, maar veelzijdige map, waar ze door winkels, over daken en door verlaten huizen moeten navigeren.

Strike (Core, Lancering)

Keer terug naar een van de originele kaarten van Call of Duty 4: Modern Warfare. Strike wordt in seizoen 05 in al zijn glorie hersteld, met dank aan de nieuwste engine en technologie van Infinity Ward. Deze versie van Strike blijft trouw aan het origineel, maar bevat enkele aanpassingen om het in Modern Warfare II te laten passen.

Lounge (Gunfight, Lancering)

Lounge is een compacte kaart ontworpen voor Gunfight en andere kleine teammodi. Het speelt zich af in een high-end, high-octane club, waar spelers elke hoek moeten benutten om te overleven en de overhand te krijgen. Bereid je voor om een spectaculaire show te geven.

Canal (Gunfight, Lancering)

Canal, gelegen in de buurt van Vondel, is een nieuwe Gunfight-kaart die zich afspeelt in en rond een brouwerij en een kanaaldoorgang. Deze kaart biedt een mix van close quarters combat en strategische manoeuvreerruimte, waardoor spelers hun tactieken moeten aanpassen om de overwinning te behalen.

DRC – Zone 1 (Core, Mid-Season)

Halverwege het seizoen wordt er een extra Core-kaart geïntroduceerd: DRC – Zone 1. Deze kaart is gelegen rond het bezoekerscentrum van de DRC-onderzoekscampus, een gebied vol met technologische wonderen. Spelers kunnen uitkijken naar snelle, actievolle gevechten op deze kleinere map.

Bereid je voor op een seizoen vol intense gevechten en opwindende nieuwe content in Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone Seizoen 05! Blijf op de hoogte voor meer updates en tactische overzichten van deze nieuwe kaarten.

>
MENU