GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Call of Duty: Modern Warfare 3 Brengt Geliefde MW2-wapens terug

Call of Duty-liefhebbers, maak jullie klaar voor de langverwachte release van Modern Warfare 3! De game belooft niet alleen alle geliefde wapens uit zijn voorganger MW2 te behouden, maar introduceert ook een aanzienlijk nieuw arsenaal dat de meta radicaal zal veranderen!

Dankzij een Twitter-post van TaskForceLimg zijn er in-game screenshots uitgelekt met een scala aan nieuwe wapens. Hoewel de tweet inmiddels is verwijderd, is het nieuws niet aan de aandacht van enthousiaste fans ontsnapt, die geen tijd hebben verspild om het nieuws te verspreiden.

Voor het eerst ooit lijkt het erop dat je MW2 & Warzone wapens, Operators en winkelbundels allemaal worden overgezet naar MW3. Dit betekent dat je geen premium skins of voortgang van wapenniveaus verliest bij de overstap naar het volgende spel.

Onder de line-up van nieuwe vuurwapens die zijn onthuld, bevinden zich de AK-556 en ANVL-B, beiden angstaanjagende aanvalsgeweren die ongetwijfeld voor de nodige opschudding gaan zorgen in het slagveld. Ook de BAS-B en CDG-58, nog twee krachtige aanvalsgeweren, zijn onderdeel van de nieuwe toevoegingen aan het arsenaal.

Daarnaast hebben we de MCW, MTZ-556, MTZ-762 en Sidewinder als nieuwe aanvalsgeweren. Voor de sluipschutters onder ons, zijn de AMR-50, KVB-73, KVS Terminus en Geweernaam JP 10 onthuld, waarmee je op grote afstand je vijanden kunt uitschakelen.

En dat is niet alles! Voor de liefhebbers van snelle en meedogenloze actie zijn er ook nieuwe SMG’s, zoals de LACH-9, Striker 45, WSP-9 en RIVAL-9, die je wendbaarheid en vuurkracht zullen vergroten. En vergeet niet de Raffica en SAR-9, twee krachtige handvuurwapens die van dichtbij hun werk zullen doen.

Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, kunnen gamers nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de spannende gameplay die beloofd wordt. Maar laten we niet vergeten dat de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s.

>
MENU