GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Mobile Zombies is nu beschikbaar

Vanaf vandaag is de Zombies modus tijdelijk beschikbaar voor Call of Duty: Mobile. Zombies voegt een extra dimensie toe aan de first-person shooter voor smartphones en tablets die draaien op iOS en Android.

In de Zombies modus kunnen spelers kiezen uit de Raid of Endless Survival, welke beide speelbaar zijn in de klassieke map Shi No Numa. Deze Zombies map was voor het eerst speelbaar in Call of Duty: World at War en is nu volledig aangepast voor mobiele apparaten.

Spelers beginnen de game uitgerust met slechts een pistool en een mes, maar door zombies uit te schakelen en ramen te repareren verdient de speler punten, waarmee er steeds betere wapens en uitrusting kan worden geclaimd. Nadat alle zombies in de Raid modus zijn verslagen moet de speler de eindbaas uit de weg ruimen om te winnen.

Zombies brengt vele nieuwe uitdagingen naar Call of Duty: Mobile, waaronder coöperatieve teams, nieuwe gameplay en easter eggs.

Naast de introductie van Zombies begint vandaag ook seizoen 2, met nieuwe wapens, uitrusting, sprays en gestures voor Multiplayer en Battle Royale

>
MENU