GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

De Battle Royale-map van Call of Duty: Mobile is bekend gemaakt

De closed bèta van Call of Duty: Mobile is inmiddels begonnen. Gisteren werd al bekend dat de mobiele versie van Call of Duty een Battle Royale-modus bevat, maar uiteraard zijn de multiplayer- en zombies-modi ook van de partij. Activision heeft de Battle Royale-Modus voor Call of Duty: Mobile inmiddels beschikbaar gesteld in de closed bèta en een gebruiker is zo vriendelijk geweest om een screenshot van de map te maken en online te zetten.

Call of Duty: Mobile wordt een nieuwe free-to-play game en je wordt ongetwijfeld moe gemaakt met eindeloze microtransacties. Hoe dan ook, de game bevat maps, modi, wapens en personages uit de meest geliefde Call of Duty-games zoals Black Ops en de Modern Warfare-serie. De Battle Royale-map maakt daar uiteraard gebruik van en zien we welbekende locaties zoals Crash, Estate, Standoff.

“Met deze nieuwe mobile game leveren we first person actie ervaring met hoogwaardige  graphics en de bekende Call of Duty gameplay, samen met het team bij Tencent, bundelen we een verzameling van de populairste maps, competitieve standen, beroemde personages en kenmerkende wapens uit deze geliefde franchise tot één epische ervaring voor mobiele apparaten.”

Call of Duty: Mobile verschijnt later dit jaar voor Android en IOS.

>
MENU