GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution verschijnt op 12 september

Activision heeft de eerste details onthuld van Call of Duty: Infinite Warfare Retribution. Dit is het vierde en tevens laatste DLC-map pack voor Call of Duty: Infinite Warfare. Het map pack biedt vier nieuwe multiplayer maps en het slot van de Infinite Warfare zombies.

Retribution is verkrijgbaar vanaf 12 september, eerst voor PlayStation 4 en later voor andere platformen.

“Ons team heeft dit jaar heel veel plezier beleefd aan het creëren van content voor de Infinite Warfare-community,” zegt Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward. “In Retribution bereikt onze spannende zombies-verhaallijn zijn climax. Spelers worden verplaatst naar een nieuwe omgeving vol verrassingen, waar ze ontdekken welke kwade kracht de hele tijd aan de touwtjes heeft getrokken. Voor multiplayer-fans leveren we vier nieuwe maps die motiveren tot handig gebruik van combat rig-vaardigheden en doordachte gameplay.”

Naast The Beast from Beyond levert Retribution ook vier nieuwe multiplayer maps:

Carnage
Een post-apocalyptische racebaan langs de kust van Californië. Carnage  biedt lange zichtlijnen en diverse omgevingsgevaren, inclusief een vuurvalstrik die spelers kunnen activeren om hun vijanden te roosteren

Heartland
In Heartland strijden teams in een simulatie van een klein Amerikaans stadje dat een ‘re-imagining’ is van de klassieke Call of Duty: Ghosts-map, Warhawk. Spelers kunnen de plaatselijke ijssalon binnenstormen om even af te koelen, om vervolgens de vijanden verderop te elimineren met een Black Hole Generator.

Altitude
Altitude verplaatst de strijd naar een luxe, torenhoog winkelcentrum aan de rand van het universum. Hier strijden teams rond het chaotische middengebied, waar snelle flankroutes de sleutel vormen tot succes. De prachtige zwevende watervallen rondom de map maken het plaatje compleet.

Depot 22
Depot 22 is een café aan het eind van de beschaving. In deze middelgrote map met drie lanen ligt de focus op mid-ranged confrontaties. Spelers kunnen elkaar van dichtbij onder vuur nemen in de kroeg, of strijden tegen vijanden die langs de zijkant van een rijdende trein rennen.

>
MENU