GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution DLC nu verkrijgbaar

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution is de vierde DLC-map pack en is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Naast de welbekende vier nieuwe multiplayer maps biedt dit DLC-pakket ook het langverwachte slot van de zombies-verhaallijn van Infinite Warfare; “The Beast from Beyond,” 

“Vanaf de start was het onze missie om Infinite Warfare zo flexibel te maken dat de game zou passen bij alle speelstijlen, met gevarieerde multiplayer maps waarop alle soorten spelers zich thuisvoelen.  Retribution maakt die belofte waar, en we kunnen niet wachten tot de community erin duikt,” aldus Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward. “Retribution levert ook nog eens het laatste hoofdstuk van ons zombieverhaal, waarin we spelers verplaatsen naar een coole nieuwe setting vol verrassingen en ze de échte motivatie van onze schurk leren kennen.”

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution DLC bevat de volgende vier nieuwe multiplayer maps:

Carnage
Een post-apocalyptische racebaan langs de kust van Californië. Carnage biedt lange zichtlijnen en diverse omgevingsgevaren, inclusief een vuurvalstrik die spelers kunnen activeren om hun vijanden te roosteren.

Heartland
In Heartland strijden teams in een simulatie van een klein Amerikaans stadje dat een ‘re-imagining’ is van de klassieke Call of Duty: Ghosts-map, Warhawk. Spelers kunnen de plaatselijke ijssalon binnenstormen om even af te koelen, om vervolgens de vijanden verderop te elimineren met een Black Hole Generator.

Altitude
Altitude verplaatst de strijd naar een luxe, torenhoog winkelcentrum aan de rand van het universum. Hier strijden teams rond het chaotische middengebied, waar snelle flankroutes de sleutel vormen tot succes. De prachtige zwevende watervallen rondom de map maken het plaatje compleet.

Depot 22
Depot 22 is een café aan het eind van de beschaving. In deze middelgrote map met drie lanen ligt de focus op mid-ranged confrontaties. Spelers kunnen elkaar van dichtbij onder vuur nemen in de kroeg, of strijden tegen vijanden die langs de zijkant van een rijdende trein rennen.

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution DLC Map Pack is extra voordelig verkrijgbaar via de Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass. Deze is apart verkrijgbaar, of als onderdeel van de Legacy Pro- of Digital Deluxe-versies van de game. De Season Pass geeft met korting toegang tot alle vier Call of Duty: Infinite Warfare DLC Map Packs die verschijnen in 2017. Season Pass-bezitters ontvangen bij aanschaf ook drie nieuwe basiswapens, 10 Rare Supply Drops en 1.000 bonus Salvage Credits om nieuwe prototype-wapens mee te craften.>
MENU