GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Days of Summer – Gratis Supply Drops voor Infinite Warfare, MWR en Black Ops 3

Word je blij van gratis loot? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered, lanceren vandaag wat leuke bonussen om de komende vakantiedagen mee door te komen. Vanaf vandaag tot 1 augustus 19.00 uur, kun je elke week een gratis Days of Summer Supply Drop ontvangen door in te loggen bij de game. Zorg telkens dat je inlogt vóór dinsdag 8:59 uur om je drop niet te missen.

Infinity Ward heeft de zomer in zijn bol, want de Supply Drops zien eruit als koeltassen! Maar in plaats van koude drankjes zitten ze vol goodies voor je loadout, inclusief meer dan 40 Days of Summer-items als wapenkits, meleewapens, emblemen, camo’s, reticles, calling cards en uniformen. Daarnaast kun je het speciale zomerse personage Graves verdienen door alle Days of Summer Collections in Modern Warfare Remastered te verzamelen.

MEER ZOMERSE SFEREN

Naast al deze gratis loot heeft de Bog-map een complete makeover gekregen. De brandende vuilnisbakken en nachtelijke setting zijn vervangen door een strandtafereel vol zandkastelen, graffiti, een surfboardwinkel, café en meer van die zomerse taferelen. Je kunt in Beach Bog ook vier verschillende Days of Summer-wapencamo’s vrijspelen door uitdagingen te voltooien, om je wapens een zomers uiterlijk te geven. Zorg wel dat je de uitdagingen voor 1 augustus 19.00 uur voltooid, want als de Days of Summer zijn afgelopen, zijn deze uitdagingen ook verdwenen.

Prop Hunt keert tijdens de Days of Summer terug in een gloednieuwe Beachcomber-versie. Naast alle props die je al kent, worden strandthema-props als strandballen, zandkastelen, surfplanken en meer toegevoegd aan de mix om je in zomerse sferen te hullen.

INFINITE WARFARE, INFINITE ZONNESCHIJN

Days of Summer is nu ook beschikbaar in Call of Duty: Infinite Warfare. Prop je strandtas vol nieuwe loot, wapens en camo’s.  Zorg dat je elke maandag inlogt bij Infinite Warfare voor een gratis Supply Drop en elke woensdag en vrijdag voor een gratis item uit de Days of Summer-collectie. De Summer Hack brengt elke week ook nieuwe Days of Summer-items met zich mee.

 

 

Om het allemaal nog cooler te maken, voegt Infinity Ward een reeks personage aan Infinite Warfare toe uit de Campaign en andere games in de Call of Duty-franchise. Zo kun je de Warfighter Rig spelen als Omar, de Merc als Reyes, Synaptic als ETH.3N, FTL als Salter, Stryker als Price, en Phantom als Ghost.

Spelers die tussen vandaag en 1 augustus 19:00 uur in Infinite Warfare duiken kunnen gratis de Turista-map uit het Continuum DLC Map Pack spelen, voor een idee hoe rijke en beroemde mensen in de toekomst van hun zomervakantie genieten.

LAAT DE ZON SCHIJNEN IN BLACK OPS

Je kunt de Days of Summer ook vieren in Call of Duty: Black Ops III, van 11 juli 19:00 uur tot 1 augustus. Spelers krijgen de kans om een Pack-a-Punch camo te verdienen en kunnen ook gratis alle vier maps uit de Awakening DLC spelen, inclusief het wildwoeste waterpark Splash. Wanneer je Awakening al bezit, geeft Treyarch je tijdens de Days of Summer van 11 juli 19:00 uur tot 1 augustus 19:00 uur.

En dat is nog maar het topje van de zandberg! Want in alle drie games krijg je nieuwe speciale playlists, uitdagingen en evenementen om je Days of Summer nog stralender te maken. Dus pak je zonnebrand en surfboard en claim je plekje op het strand want de Days of Summer zijn gearriveerd. Mis het niet, want na 1 augustus gaat de zon weer onder.

>
MENU