GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty Black Ops Cold War Open Alpha start dit weekend

Activision heeft aangekondigd dat PlayStation 4-spelers de kans krijgen om mee te doen aan Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer tijdens de Open Alpha die dit weekend van start gaat!

De Open Alpha is beschikbaar vanaf vrijdag 18 september en eindigt op zondag 20 september. Deze Open Alpha is alleen beschikbaar voor PlayStation 4-spelers, ongeacht of ze de game vooraf hebben besteld.

Het pre-loaden van de Call of Duty: Black Ops Cold War open alpha begint op donderdag 17 september en is ongeveer 25GB groot.

Tijdens de Black Ops Cold War Open Alpha kun je alleen de multiplayer spelen, waardoor fans het Treyarch-team feedback kunnen geven over de game voordat de open bèta van de game in oktober aankomt en vervolgens op 13 november wordt gelanceerd.

Voor Xbox One- en pc-spelers is er geen Alpha publiekelijk beschikbaar. Xbox- en pc-spelers kunnen de kans krijgen om met de game aan de slag te gaan met de open bèta, die op 15 oktober arriveert met vroege toegang voor pre-orders en 17 oktober als een open bèta, die eindigt op 19 oktober.

>
MENU