GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer-gameplay op 9 september

De onthullingstrailer van Call of Duty: Black Ops Cold War is officieel als een watermerk. We weten ook dat we we een campaign-modus kunnen verwachten, maar ook krijgen we een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring! Maar hoe zit het eigenlijk met de multiplayer?

Ga op 9 september naar Twitch.tv/CallofDuty voor de wereldwijde onthulling van de multiplayer-gameplay van Black Ops Cold War. De game ondersteunt cross-play tussen huidige en next-generation systemen, inclusief cross-progressie in alle modi. Call of Duty: Black Ops Cold War biedt toegang tot een Battle Pass-systeem en een gestage stroom gratis content na de launch, inclusief multiplayer-maps en -modi, Zombies-ervaringen en diverse in-game community-evenementen.

“Vandaag is slechts het begin,” vervolgt Treyarchs Co-Studiohoofd Dan Bunting. “Treyarch zal een next-generation multiplayer-ervaring leveren die alle spelers met elkaar verbindt, evenals een nieuwe Zombies-ervaring. Om nog maar te zwijgen over onze plannen om Call of Duty: Warzone voor iedereen uit te breiden met nieuwe ervaringen. Er zit nog heel wat aan te komen!”

Call of Duty: Black Ops Cold War is door Treyarch en Raven voor de next generation consoles ontwikkeld. De game verschijnt vanaf 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Battle.net. Kort daarna wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X, afhankelijk van wanneer deze consoles beschikbaar komen.

>