GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty Black Ops Cold War League Kickoff Classic

De Call of Duty League Kickoff Classic gaan van start op zaterdag 23 januari. De Kickoff Classic is een tweedaags weekendevenement met zes voorseizoenwedstrijden. Naast een paar spannendje potjes wordt er ook gepraat over het komende seizoen en extra momenten die je gezien moet hebben, waaronder de officiële onthulling van het seizoen 2021 en de Stage 1 Group Selection Show.

Hoewel deze wedstrijden niet meetellen voor het reguliere seizoensklassement van teams, zal de Kickoff Classic fans de eerste kennismaking met de CDL 2021-competitie geven voordat de officiële wedstrijden op 11 februari beginnen!

Teams:

 

De Kickoff Classic vindt plaats van 23 tot 24 januari en is alleen te zien op YouTube Gaming.

Tijdens de openingswedstrijd van het evenement op 23 januari zal Dallas Empire, de regerend kampioen, om 21.00 uur het opnemen tegen New York Subliners. De London Royal Ravens neemt het op 24 januari om 21.00 uur tegen de regio Parijs op tijdens een aantrekkelijke showmatch. Net voor de langverwachte wedstrijd tussen Los Angeles Thieves en Optic Chicago, zal de Group Selection Show de groepen en het wedstrijdschema voor fase 1 van het reguliere seizoen bepalen.

Vind het volledige schema voor de playoff hier: https://callofdutyleague.com/en-us/news/call-of-duty-league-kickoff-classic-sets-the-stage-for-2021-season

>
MENU