GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu wereldwijd beschikbaar

Call of Duty: Black Ops Cold War, het nieuwe deel van de bestverkopende Call of Duty-serie én direct vervolg op het populaire Call of Duty: Black Ops, is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is.

Deze nieuwe titel mengt de popcultuur van de jaren 80 met een spannende samenzwering die zich afspeelt op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. In de verhaalcampagne moeten spelers een complot dwarsbomen dat al decennia in voorbereiding is en de wereldwijde machtsverhoudingen volledig kan destabiliseren. De game biedt spelers toegang tot een nieuwe online multiplayer met een breed scala aan nieuwe maps, modes en arsenaal wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog. Black Ops Cold War bevat ook een nieuwe coöp Zombies survival-ervaring.

De game ondersteunt cross-play tussen next-gen-systemen en de huidige generatie met cross-progressie in alle modes. Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar de grootste reeks gratis post-launch content in de geschiedenis van Black Ops voor multiplayer en zombies, naast een hele reeks in-game community-evenementen.

“Met de lancering van vandaag begint de volgende spannende Black Ops-ervaring in een direct vervolg op één van de meest bekende Call of Duty-titels,” aldus Byron Beede, Executive Vice President en General Manager van Call of Duty bij Activision. “Dit is nog maar het begin. Onze spelers kunnen uitkijken naar de grootste reeks gratis post-launch content, community-evenementen en doorgaande ondersteuning ooit in Black Ops, plus nauwe integratie over het hele ecosysteem met Warzone. Het is een geweldige tijd om Call of Duty te spelen.”

De release van Call of Duty: Black Ops Cold War bouwt voort op de levendige community van Call of Duty, die samen met de recente releases van Warzone, Modern Warfare en Call of Duty: Mobile bestaat uit meer dan 100 miljoen maandelijks actieve spelers.

Warzone

De free-to-play, free-for-everyone titel Call of Duty: Warzone krijgt een nieuwe dimensie door integratie met zowel Black Ops Cold War als Modern Warfare. Progressie van spelers wordt gesynchroniseerd over de drie titels, terwijl wapenprogressie van Black Ops Cold War of Modern Warfare wordt gedeeld met Warzone. Vanaf vandaag zijn Black Ops Cold War-operators beschikbaar om mee te spelen in Warzone. Bij de lancering van Season One op 10 december komen Black Ops Cold War-wapens beschikbaar in Warzone, zodat Warzone-spelers kunnen spelen met hun respectievelijke loadouts uit Black Ops Cold War of Modern Warfare.

Het battle pass-systeem wordt vanaf Season One in december vervolgd met nieuwe content voor Black Ops Cold War en Warzone. Spelers kunnen in het battle pass-systeem vorderen door één van de drie Call of Duty-games te spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu wereldwijd beschikbaar op Playstation en pc.

>
MENU