GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Trial vanaf nu gratis beschikbaar

Blackout is vanaf vandaag tijdelijk gratis te downloaden op alle platformen. De Blackout Free Trial loopt vanaf vandaag t/m 24 januari en biedt toegang tot dezelfde actie als die van de Battle Royal modus, waarin personages, locaties, wapens en uitrusting uit de hele serie samenkomen in de grootste map uit het franchise, met de kenmerkende Black Ops gameplay. 

In Blackout kunnen spelers solo of samen met vrienden in duo’s of quads spelen, strijden doe je zowel te land, ter zee of in de lucht. Spelers kunnen met diverse personages de strijd aangaan, met locaties die zijn geïnspireerd door maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

De reacties op Blackout vanuit de community zijn geweldig en we vinden het fantastisch om te zien hoe spelers de modus eigen hebben gemaakt en de gameplay naar een nieuw level hebben gebracht,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “We kunnen niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met de Black Ops battle royale stijl van Blackout.”

Alle vorderingen en in de game verdiende items worden opgeslagen en zijn direct toegankelijk wanneer een speler vanuit de Blackout Free Trial upgrade naar de volledige game. Tijdens de trial komt ook een nieuwe playlist beschikbaar, genaamd “Down But Not Out”. Deze modus voor quads laat bij elke nieuwe cirkel, op de laatste na, gesneuvelde teamgenoten door middel van een wingsuit terugkeren in de game. Down But Not Out is nu beschikbaar op PlayStation 4, andere platforms volgen.

Het is prachtig om te zien hoe creatief spelers zijn en hoeveel plezier de game ze bezorgt,” zegt Mark Gordon, Co-Studio Hoofd, Treyarch. “Als game ontwikkelaar is het fascinerend om in clips en streams fans te zien spelen en we kunnen niet wachten op de nieuwe lichting spelers.”

 

>
MENU