GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta nu live voor PlayStation 4

De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta is begonnen op PlayStation 4! In Blackout strijden gamers tegen elkaar tot de laatste speler is overgebleven. Als eerbetoon aan de Black Ops-serie, bevat Blackout populaire personages, wapens en iconische onderdelen van klassieke maps, dit alles op de grootste map in de geschiedenis van de franchise, compleet met land-, zee- en luchtvoertuigen. 

De beta bevat nieuwe en klassieke speelbare personages, waaronder campaign-personages als Mason, Reznov en Woods; Zombies-personages als Richtofen en Takeo; en Specialists als Crash, Battery en Seraph, om er maar eens een paar te noemen.

“De Blackout-beta is nog maar het begin van een lange reis die we met onze fans willen maken“, aldus Dan Bunting, co-studiohoofd, Treyarch. “We zullen Blackout voor de lange termijn ondersteunen. Black Ops heeft zo’n rijke geschiedenis dat we Blackout steeds weer kunnen updaten en doorontwikkelen om het voor de community leuk en fris te houden. Het is in alle opzichten een viering van het fenomeen Black Ops en het is van groot belang dat onze community deze modus al voor de lancering speelt. We kunnen niet wachten om de feedback te zien en te horen van spelers, wanneer die een voorproefje hebben genomen op wat er in oktober gaat gebeuren.”

Het Blackout Private Beta-schema is als volgt:

 • PlayStation 4:
  Start: maandag, 10 september om 19.00 uur
  Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur
 • Xbox One en pc private beta**:
  Start: vrijdag, 14 september om 19.00 uur
  Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur
 • Pc open beta:
  Start: zaterdag, 15 september om 19.00 uur
  Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur

“De ontwikkeling van Blackout was een buitengewone onderneming en we zijn enorm trots op wat het team heeft bereikt”, aldus Mark Gordon, Co-Studio Head van Treyarch. “Het is geweldig om te zien hoe Blackout het hele team heeft betrokken op manieren die we nooit eerder zagen. We brengen de enorme rijkdom van Black Ops met bijzonder veel plezier tot leven te brengen in Blackout, en kunnen niet wachten om in de aanloop naar de lancering de feedback van de community te ontvangen. “

Call of Duty: Black Ops 4 wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door Treyarch. De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

 

>
MENU