GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call Of Duty: Black Ops 4 Battle Edition nu tijdelijk verkrijgbaar voor $29,99

De nieuwe Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc gamers, exclusief op Blizzard Battle.net. De Black Ops 4 Battle Edition levert zowel de multiplayer modus als de Blackout Battle Royale modus van Black Ops 4 in één pakket en is tijdelijk verkrijgbaar voor $29,99!

De Black Ops 4 Battle Edition biedt toegang tot de volledige multiplayer en Blackout modus en is compatibel met alle bestaande games en gerelateerde online-lobby’s voor de pc. Ook kunnen spelers upgraden naar de Digital Standard Edition, inclusief de Zombies modus, 1.100 Call of Duty punten en de bonusitems van de Digital Edition.

“Sinds de lancering heeft de pc-community geweldig op Black Ops 4 gereageerd, en blijft de game populair bij spelers,” zegt Rob Schonfeld, senior directeur Global Digital and Mobile Commerce bij Activision. “De Black Ops 4 Battle Edition is een goede manier om nieuwe spelers bekend te maken met de game, zodat ook zij kunnen genieten van de Multiplayer en Blackout speelervaringen.”

De release van de Battle Edition is de start van een decembermaand vol feestelijke evenementen, nieuwe gepersonaliseerde items en gratis content. De Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition is tot 6 januari 2019 in de Battle.net Shop verkrijgbaar. De Zombies modus is niet inbegrepen bij de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition.

>
MENU