GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare trailer passeert de 2 miljoen dislikes

Call of Duty: Infinite Warfare trailer | Activision publiceerde op 2 mei de de officiële trailer van Call of Duty: Infinite Warfare en sindsdien krijgen de ontwikkelaars een hoop stront over zich heen! Er zijn een hoop fans die niet helemaal tevreden zijn met de nieuwe setting waarin de nieuwe CoD zich gaat afspelen en had ontwikkelaar DICE nogal wat kritiek over de Call of Duty: Infinite Warfare trailer, ze noemden het knip- en plakwerk van basisschool niveau!

We weten waarschijnlijk allemaal dat iedereen het leuk vind om Call of Duty te haten, of dat terecht is of niet dat laat ik even in het midden, maar wanneer de Call of Duty: Infinite Warfare Reveal trailer meer dan 2 miljoen dislikes passeert moet je jezelf toch eens achter de oren gaan krabben. Hiermee is de video zelfs op nummer 2 terecht gekomen van de meest disliked video’s op Youtube ooit! Ik ben zelf ook niet blij met de kant die de Call of Duty-serie is opgegaan, maar ik vind wel dat we Infinite Warfare pas mogen beoordelen wanneer we de game hebben gespeeld. Iedereen liep ook te klagen over Black Ops 3, maar die knalt gewoon heerlijk weg, einde discussie!

Call of Duty: Infinite Warfare trailer

Screenshot_2016-05-16-11-09-43-1

Ter vergelijking heb ik hier een screenshot van het aantal views en likes van de Battlefield 1-trailer en die wordt toch een stuk beter ontvangen door de fans.

Screenshot_2016-05-16-11-10-04-1-1

Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bij de Legacy Edtion krijg je ook de Remaster van de eerste Modern Warfare.

Voor meer info check je www.callofduty.com

Battlefield 1 is vanaf 21 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Voor meer info check je www.battlefield.com

>
MENU