GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Black Ops Cold War Update 1.7.5 crasht consoles

De nieuwste update voor Call of Duty Black Ops Cold War doet niet precies wat de spelers er van hadden verwacht. De 1.7.5 update veroorzaakt problemen, vooral voor spelers op de console.

Elke keer dat er een Black Ops Cold War-update uitkomt, brengt dit vaak een nieuw probleem met zich mee. Spelers ondekte namelijk dat er een nieuwe verrassingsupdate voor Black Ops Cold War was verschenen, genaamd 1.7.5. Ondanks dat de update in totaal slechts 630 MB is, weten we nog steeds niet zeker wat deze inhoudt en wat er is aangepast door Treyarch. Wat ze wel weten is dat deze nieuwe 1.7.5 Cold War-update er een compleet zooitje van weet te maken en veroorzaakt grote problemen voor consolespelers.

Treyarch moet nog onthullen wat er nieuw is in Black Ops Cold War-update 1.7.5, maar fans hebben problemen met het installeren van de nieuwe inhoud. Sommige fans melden zelfs dat de nieuwste update hun installatie van Black Ops Cold War helemaal van hun console verwijdert. Terwijl sommige gebruikers melden dat de Black Ops Cold War eindeloos vastzit in de “Finishing Up” -fase, terwijl anderen hun console volledig laten crashen. Dit lijkt vooral het geval te zijn op Xbox-consoles, voor zover we weten.

In plaats van een update van 630 MB, moet de Call of Duty-fan maar liefst 91,24 GB helemaal opnieuw installeren. Ouch!

>