GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Black Ops 4 Operation Absolute Zero: Twee nieuwe maps voor multiplayer

De nieuwe festiviteiten voor de community en het seizoensevenement voor Call of Duty: Black Ops 4 begint nu op PlayStation 4 en volgt later op andere platformen. De content drop genaamd Operation Absolute Zero brengt game updates naar alle modi. De content bestaat onder meer uit een nieuwe Specialist, extra locatie op de Blackout map, een voertuig voor Blackout, een speciaal evenement, items om je karakter te personaliseren en meer.

Naast de gratis content van Operation Absolute Zero krijgen bezitters van een Black Ops Pass toegang tot de eerste lading content, voor het eerst beschikbaar op PlayStation 4:

  • Multiplayer map, Elevation: Een middelgrote map geplaatst in een dorp in de bergen van Nepal. Elevation is een map waar spelers vooral de strijd van dichtbij aangaan in kleine huizen en krappe steegjes.
  • Multiplayer map, Madagascar: Een grotere map die zich bevind op het platteland van Madagascar. De  stad staat op een heuvel, waar een medisch konvooi in een hinderlaag is gelokt. Het dorp wordt omringd door flank routes met een gevarieerde, natuurlijke omgeving en veel dekking voor spelers die de heuvel proberen te veroveren.
  • Zombies ervaring, Dead of the Night: Deze gloednieuwe zombie ervaring speelt in 1912 en dropt spelers op een weelderig landgoed dat eigendom is van de beroemde schatten jager Alistair Rhodes. Dit keer kunnen spelers de rollen van nieuwe, kleurrijke helden aannemen en nieuwe wapens gebruiken om te strijden tegen diverse zombies. Ook nieuwe vijanden als vampiers en weerwolven, moeten worden verslagen om de nacht te overleven.  Verschillende acteurs hebben meegeholpen aan Dead of the Night: Madame Mirela (Helena Bonham Carter), Gideon Jones (Kiefer Sutherland), “The Brigadier” (Brian Blessed) en de Butler, Godfrey (Charles Dance).
  • Blackout personage, Reaper: Bezitters van de Black Ops Pass krijgen direct toegang tot de cyborg huurling Reaper, een populaire Specialist uit Black Ops III, die nu naar Blackout komt.

De Black Ops Pass is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition en de Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4, en wordt ook apart verkocht, digitaal of bij deelnemende retailers.

>
MENU