GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1 is het aankomende weekend gratis te spelen

Battlefield 1 Gratis | Waar we vroeger blij werden gemaakt met een demo, is het nu de trend om volledige games tijdelijk gratis te proberen. Zo ook Battlefield 1. De epische multiplayer en singleplayer van Battlefield 1  krijgt een gratis proefperiode van 3 tot en met 5 maart.

Helaas is de gratis proefperiode alleen beschikbaar voor PC en Xbox One. Waarom de PlayStation 4 niet meedoet is niet bekend. Je krijgt onbeperkte speeltijd met het volledige multiplayer- en singleplayer-aanbod van Battlefield 1. Origin for PC-spelers krijgen 10 uur speeltijd met de volledige multiplayer-ervaring op twee maps, en de eerste twee War Stories van de singleplayer van het spel. Wanneer je besluit het volledige spel te kopen,  kun je de voortgang en achievements meenemen! 

Momenteel kunnen spelers tot 50% korting op Battlefield 1 krijgen tijdens de EA Publisher Sale. De actie geldt ook voor de Battlefield 1 Ultimate Edition met het basisspel plus alle extra’s van de Deluxe Edition en Premium Pass. Battlefield 1 is nu verkrijgbaar op Xbox One, Origin for PC en PlayStation 4. De Battlefield 1 Premium Pass is nu ook verkrijgbaar op Xbox One, Origin for PC en PlayStation 4

>
MENU