GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield

Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture is nu live

Battlefield V Tides of War is officieel van start gegaan met de release van Chapter 1: Overture. De update is nu live op PC, PS4 en Xbox One. Deze eerste contentrelease levert een nieuwe Battlefield-ervaring af, gevuld met gameplay die in het teken staat van tanks. Ga aan de slag met een spectaculaire nieuwe War Story, de nieuwe multiplayer map Panzerstorm, de customization van voertuigen en meer. Alle post-launch Tides of War content voor Battlefield V is gratis voor alle spelers.

De nieuwste War Story in Battlefield V laat je één van de meest gevreesde tanks uit de Tweede Wereldoorlog besturen: de Tiger I. Stap in de schoenen van een Duitse commandant die zijn troepen leidt, terwijl de Twelfth US Army Group druk zet op de Duitse grens. Vergelijkbaar met alle War Stories in de game wordt hier een verhaal verteld, denk aan een combinatie van Das Boot en Black Hawk Down om een beeld te krijgen van de toon en actie die DICE in deze War Story neerzet.

Panzerstorm is een nieuwe map in een arena die zich focust op tanks. Spelers rollen over heuvels, kuilen en verhoogde wegen met de ongekende kracht van deze bepantserde voertuigen en laten een pad van vernietiging achter op het platteland. De map neemt de spelers mee naar de plek waar de Duitse, mechanische oorlogsmachines België binnentraden, maar daar stuitten zij op de verdediging van de geallieerden. Daarnaast introduceert DICE de langverwachte Practice Range in Overture. Hier kunnen spelers verschillende wapens en voertuigen leren kennen, inclusief de basiswapens van iedere class, maar ook kunnen zij ‘bombing runs’ uitvoeren met hun favoriete vliegtuigen.

Daarnaast voegt Overture de customization van voertuigen en nieuwe cosmetics toe aan de game, samen met updates en fixes die zijn gebaseerd op feedback van de community. De volledige lijst met bug fixes kun je hier lezen.

>
MENU