GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield

Aanstaande maandag nieuwe gameplay van Battlefield V Rotterdam-map

Goed nieuws voor de Battlefield V fans die met smacht zitten te wachten op nieuwe gameplaybeelden. Het embargo voor het vrijgeven van nieuwe gameplaybeelden wordt aanstaande maandag op 27 augustus opgeheven. Dit betekent dat we meer gaan zien van de Rotterdam map inclusief de nieuwe wapens!

De Rotterdam-map is geïnspireerd op mei 1940 wanneer de Duitse soldaten de belaagde stad in Nederland willen overnemen, maar op felle tegenstand van het Nederlandse leger stuitten.

”Wat korte tijd een paradijselijk panorama lijkt te zijn, wordt al snel ontsierd door de nevel en rook in de afstand die opstijgt uit de versterkte straten van Rotterdam”

Battlefield 5 verschijnt op 19 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die een pre-order plaatst voor de Battlefield V Deluxe Editie, krijgt op 16 oktober al de mogelijkheid om de game te spelen, maar er komt ook een open bèta! Daarnaast ontvang je exclusieve items in de game voor het aanpassen van soldaten, krijg je toegang tot speciale opdrachten vanaf de release en last but not least, vijf nieuwe wapens om direct te gebruiken in Battlefield 1!

>
MENU