GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 5 Battle Royal | GameNerds.nl

Battlefield 5 Battle Royal | DICE heeft tijdens EA PLAY 2018 bekend gemaakt dat Battlefield 5 een Battle Royale-modus krijgt. Naast dat het één grote chaos gaat worden heeft DICE geen verdere informatie gegeven. Battlefield 5 wordt op 19 oktober wereldwijd uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en Origin for PC. 

Battle Royale is lit! Het was eigenlijk wel te verwachten, maar de populaire game-modus komt ook naar Battlefield 5. In de aankomende weken krijgen we meer intel over de Battle Royale-modus in Battlefield V.

Hoe dan ook, bekijk hier een aantal juicy screenshots van Battlefield 5 en klik hier voor meer informatie over Battlefield 5. Spelers die een pre-order plaatsen voor elke editie van Battlefield 5,  krijgen eerder toegang tot de open bèta van het spel. Wanneer deze van start gaat is nog niet bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je exclusieve items in de game voor het aanpassen van soldaten, krijg je toegang tot speciale opdrachten vanaf de release en last but not least, vijf nieuwe wapens om direct te gebruiken in Battlefield 1!

Battlefield 5 is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

>
MENU