Battlefield V Battlefest 2019: Alles wat je moet weten

img
okt
13

In oktober kunnen Battlefield V-spelers genieten van community-evenementen, uitdagingen en kansen om unieke beloningen te verdienen. Dit is de perfecte warming-up voordat Chapter 5 en de nieuwe map, dat zich afspeelt in de Stille Oceaan, worden uitgebracht.

Elke week van Battlefest heeft een eigen thema met verschillende modes en diverse uitdagingen en beloningen. Hieronder vind je meer informatie.

Week 1 – Tunnel Vision

De eerste week staat in het teken van de treintunnels met nabijheidsgevechten op de langverwachte map Operation Underground. Wat beloningen betreft: voltooi de Weekly Challenge om de Madsen MG en de Battered-wapenskin met de zeldzaamheidsklasse Rare te krijgen.

Week 2 – In a Hurry

De populaire Rush-modus kan tijdelijk worden gespeeld vanaf de tweede week van Battlefest. Probeer het uit op maps als Operation Underground en nog veel meer. Als je je Sturmgeschütz IV-tank wilt pimpen, moet je de ongelooflijke Captain Hadlow-voertuigskin vrijspelen door de uitdaging van week 2 te voltooien.

Week 3 – Side by Side

De Trench Carbine is je beloning voor het voltooien van de uitdaging in week 3. Het ontwerp van dit wapen, dat is gebouwd als prototype op verzoek van het Duitse leger, is gebaseerd op andere populaire pistolen die tijdens de Grote Oorlog werden gebruikt. Wat modes betreft richt deze week zich op het infanteriegerichte Conquest. Speel het op kleine maps, zoals Operation Underground, Rotterdam, enzovoort.

Week 4 – Fight as One

In de eerste Battlefield V-communitymissie wordt er verwacht dat er 100.000.000 kills of assists worden gemaakt door de spelers. Als de missie is volbracht, krijg je een unieke gadget: de Fliegerfaust – een prototype van een draagbare luchtafweerinstallatie. Dit wapen kan twee salvo’s ongeleide raketten afvuren om vijandelijke vliegtuigen op te ruimen.

Naast de wekelijkse beloningen krijgt iedereen die zich tijdens Battlefest aanmeldt bij Battlefield V het Battlefest-embleem.

Heb je nog wat nodig?

3
Comments

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
dannydannydanny Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
danny
Gast
danny

100.000.000 kills maar ik krijg de fliegerfaust niet?

danny
Gast
danny

100.000.000 kills maar ik krijg de fliegerfaust niet?

danny
Gast
danny

100.000.000 kills maar ik krijg de fliegerfaust niet?

Heb je nog wat nodig?

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook