GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Lees hier alles over de nieuwe Battlefield 1: They Shall Not Pass DLC

DICE heeft eindelijk bekend gemaakt wat we kunnen verwachten van They Shall Not Pass, de eerste DLC voor Battlefield 1. Zoals verwacht krijgen we vier nieuwe maps, een nieuw Frans leger, maar ook een nieuwe spelmodus. Daarnaast maken we ook kennis met een nieuwe Elite Class: de Trench Raider, wordt er een stalen Behemoth toegevoegd en mogen we gaan clippen met de Assault Tank Gun en de Siege Howitzer, een nieuw stationair wapen.

In de nieuwe modus Frontlines strijden beide teams om één vlag tegelijk, wanneer een vlag wordt veroverd, gaat de actie naar de volgende vlag. Verover de controlepost van de vijand, en het spel verandert in een Rush-stijlsectie waarbij je telegraafpalen moet aanvallen of verdedigen.

Er worden ook drie nieuwe voertuigen aan Battlefield 1 toegevoegd. De Assault Tank Gun is een heavy armored tank en de nieuwe stalen Behemoth is gebaseerd op een echte Franse tank. Daarnaast is er ook nog de Siege Howitzer. Dit nieuwe stationaire wapen  wordt bediend via een indirecte manier van richten/vuren, op dezelfde manier als mortieren en artillerie in voertuigen. 

Soissons

”Doe mee aan een van de grootste tankaanvallen van de Eerste Wereldoorlog. Het Franse 10e Leger verplaatst zich om Soissons te heroveren met sterke Saint Chamond-tanks. Vliegtuigen, tanks en infanterie botsen op het schitterende Franse platteland in de vroege uren van een hete zomerdag. Alleen het onweer is luider dan de oorlog.”

Fort Vaux

”Het eerste grote gevecht binnen een fort tijdens de Eerste Wereldoorlog vindt plaats in de duistere onderwereld van Fort Vaux. Onder in de doolhof van donkere galerijen en natte stenen gangen voeren Fransen en Duitsers hevige gevechten met granaten, wapens, bajonetten en vlammenwerpers. Pas op bij de hoeken!”

Verdun Heights

”Dit is een zware strijd die naar de enorme forten van Verdun voert. Een constant gevecht waarbij de artillerie nooit stopt. Waarbij de smidse en “het Aambeeld van de Duivel” zelfs de dapperste strijders consumeren.”

Rupture

”De Fransen moeten belangrijke bruggen over de rivier de Aisne veroveren en komen terecht op een strijdveld waar papavers over roestige wrakken van eerdere tankgevechten groeien. De omgeving lijkt misschien kalm, maar deze doolhof van stalen beesten is een uitstekende plek voor mensen die een hinderlaag plannen.”

Bekijk hier nog een paar vette conceptillustraties van de eerste Battlefield 1-DLC, They Shall Not Pass.

De eerste DLC voor Battlefield 1 wordt begin maart 2017 uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

>
MENU