GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1: In the Name of the Tsar is de grootste DLC in geschiedenis van de franchise

Vandaag tijdens EA PLAY heeft DICE nieuwe details onthuld over Battlefield 1 In the Name of the Tsar. De nieuwe DLC is het grootste uitbreidingspakket tot nu toe, waarbij we gaan strijden op zes nieuwe maps en vechten we als het Russische leger, inclusief het Women’s Battalion of Death. Dit is de eerste keer dat er als een vrouwelijk personage gespeeld kan worden in de multiplayer van Battlefield. Daarnaast bevat Battlefield 1 In the Name of the Tsar 11 nieuwe wapens, 6 nieuwe maps, meer Operations, meer voertuigen waaronder de enorme Ilya-Muromets Heavy Bomber, een gloednieuwe spelmodus genaamd Supply Drop, nieuwe persistence, nieuwe manieren om je speelstijl aan te passen en nog veel meer.

DICE heeft ook bekend gemaakt dat er maandelijkse updates, nieuwe maps en in-game evenementen gaan komen wanneer Battlefield 1 In the Name of Tsar is uitgebracht. Naast de 6 nieuwe maps die in Battlefield 1 In the Name of the Tsar zitten, zullen er nog twee uitgebracht worden, samen met het vervolg van Premium Friends, waardoor Premium Pass-bezitters hun vrienden kunnen meebrengen om samen te spelen op Premium-maps tot aan Gamescom in augustus. Op Gamescom onthult DICE tevens een nieuwe competitieve spelervaring in Battlefield 1, die gebaseerd is op de feedback van de Battlefield-community.

De eerste nieuwe map die in de zomer naar Battlefield 1 komt voor bezitters van de Battlefield 1 Premium Pass is Nivelle Nights in juni, gevolgd door Prise de Tahure in juli. Het zijn allebei uitbreidingen van Battlefield 1 They Shall Not Pass. In Nivelle Nights doen spelers mee aan man-tot-man infanteriegevechten in een uitgestrekt netwerk van loopgraven, terwijl in Prise de Tahure Franse troepen wanhopig proberen heroverde hooggelegen gebieden in de regio Butte-de-Tahure vast te houden. Gelijktijdig met de release van Prise de Tahure zullen de Premium Trials beginnen, wat alle spelers in staat stelt om maps uit te proberen die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor Battlefield 1 Premium Pass-houders.

>
MENU