GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Battle Royale-modus in Call of Duty: Black Ops 4?

Het zou zo maar kunnen dat er een Battle Royale-modus komt in Call of Duty: Black Ops 4. We kunnen niet ontkennen dat games zoals Fortnite en PUBG razend populair zijn op dit moment. Onlangs is Call of Duty: Black Ops 4 officieel bevestigt en wie weet heeft Treyarch nog een aangename verassing voor ons in petto.

Laat ik heel duidelijk zijn dat Activision geen aankondiging heeft gedaan over een mogelijke Battle Royale-modus voor Call of Duty. Dit is pure speculatie. Op donderdag 17 mei organiseren Activision en ontwikkelaar Treyarch een evenement, waarin Call of Duty: Black Ops 4 aan het wereldwijde publiek getoond wordt.

Activision is keenly aware of how other publishers have benefited from releasing titles in the popular Battle Royale genre.” 

Natuurlijk is het andere uitgevers ook opgevallen dat de Battle Royale-modus ongekend populair is onder gamers. Het duurt vaak niet lang voordat andere games ook willen meeliften op dit succes. Een Battle Royale-modus zou voor een game als Battlefield V of GTA VI perfect zijn, vanwege de grote hoeveelheid spelers in een lobby en de grote maps. In Call of Duty is dat natuurlijk een ander verhaal, omdat er altijd 6 vs 6 wordt gespeeld. Dus of we ooit een Battle Royale-modus in een Call of Duty-game gaan zien is nog te betwijfelen, maar alles is natuurlijk mogelijk. In Call of Duty: WWII zit de nieuwe War Mode dat ook aparte maps gebruikt ten opzichte van de normale multiplayer. Het zou dus zomaar kunnen dat Treyarch hetzelfde kunstje gaat flikken, maar dan voor een Call of Duty Battle Royale-modus.

 

>
MENU