GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

CoD Modern Warfare & Warzone Battle Pass Seizoen 3-content

De Battle Pass van het derde seizoen in Call of Duty: Modern Warfare krijgt een nieuwe impuls met content, goed voor 100 tiers met nieuwe items en uitdagingen om te ontgrendelen en te gebruiken in zowel Modern Warfare als Warzone.

Om Call of Duty’s release van gratis content in het Modern Warfare-universum voort te zetten, kunnen alle spelers gratis tiers verdienen. Dit is inclusief gratis COD Points die ze kunnen gebruiken in de store of om de Battle Pass aan te schaffen.

Alle spelers kunnen ook twee nieuwe functionele wapens verdienen. Het SKS-scherpschuttersgeweer met uitgebreide gunsmithing-opties en het veelzijdige
Renetti-pistool met diverse accessoires. Deze wapens krijgen spelers gratis door de game te spelen.

Spelers die de Battle Pass aanschaffen krijgen direct toegang tot Alex, de moedige CIA-operator uit de Modern Warfare-campaign. In Seizoen drie heeft luitenant Simon “Ghost” Riley Captain Price ingeschakeld voor extra back-up,
waardoor CIA-operator Alex terugkeert naar Verdansk om mee te vechten in zowel
de multiplayer als Warzone.

Seizoen drie Battle Pass biedt ook: nieuwe voertuigen-skins, de finishing move
van de hond Riley, Tomogunchi Black en tientallen wapenblueprints, operator-
skins, personalisatie items, XP-tokens, COD-points en meer.

Spelers die hun progressie willen versnellen en de beloningen sneller willen ontvangen, kunnen de Battle Pass bundel kopen die 20 Tier Skips bevat. Dankzij gedeelde progressie komen alle items die spelers verdienden in Modern Warfare, ook beschikbaar in Warzone. Dit werkt ook vice-versa als wanneer de speler besluit te upgraden naar de volledige versie van Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone zijn beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc

>
MENU