GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Banjo-Kazooie en The hero klaar voor de strijd

Er is geen Nintendo Direct zonder nieuwe DLC characters voor Super Smash Bros. Ultimate. Echter is het altijd de verrassing wie er worden toegevoegd. Is het een character waar de communitie om schreeuwt? Of maakt Nintendo zijn eigen deals en voegt het toe waar ze zin in hebben?

Nintendo voegt twee nieuwe fighters toe die niet zozeer van Nintendo zijn, maar wel veel voor Nintendo hebben gedaan en een heuse geschiedenis met het bedrijf heeft.

Banjo-Kazooie wordt al sinds het moment dat Nintendo om feedback vroeg aangeprezen als een fighter die in Smash MOET. Eindelijk geeft Nintendo gehoor hier aan. Natuurlijk niet zonder enig getease zoals te zien in de reveal trailer.

The Hero is voor sommige een aangemane verrassing, voor andere iets minder. The Hero is bekend van Dragon Quest. Een game reeks die vooral populair is in het oosten. Het westen zal iets minder met deze character hebben, bovendien is het wederom een fighter die gebruik maakt van zijn zwaard. Iets wat veel fans vervelend vinden gezien er al erg veel zwaard gebruikers te vinden zijn in Super Smash Bros. Ultimate.

The Hero is deze zomer als DLC character te downloaden. Banjo-Kazooie is later dit jaar beschikbaar.

>