GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Atari Gamestation Pro komt met meer dan 200 spellen

Vandaag hebben My Arcade en het legendarische merk Atari de handen ineengeslagen om de Atari Gamestation Pro met meer dan 200 games te introduceren. Deze ultieme spelconsole is vanaf vandaag te pre-orderen bij geselecteerde retailers en wordt verwacht op 31 oktober 2023, met een adviesprijs van 99,99 USD.

Een uniek platform voor alle Atari-klassiekers

De Atari Gamestation Pro schrijft geschiedenis door als eerste console de Atari 2600, 5200, 7800, Arcade en bonustitels op één platform te integreren. Speel klassiekers die je hart sneller laten kloppen, zoals Adventure®, Missile Command®, Asteroids® en Centipede.

Draadloze controllers met geïntegreerde peddels

De spelconsole komt met twee 2,4 GHz draadloze joysticks, gebaseerd op de iconische originele controllers. Fans van paddle games zoals Breakout en Warlords® kunnen hun hart ophalen met de joystick-controllers die uitgerust zijn met geïntegreerde peddels en drie gevoeligheidsinstellingen.

Plug-and-play gemak en een intuïtieve gebruikersinterface

Geniet van de eenvoud van plug-and-play en draadloze connectiviteit die het spelen van retro arcade games op je tv een fluitje van een cent maken. De intuïtieve gebruikersinterface laat je gemakkelijk zoeken naar games per Atari-systeem en biedt overzichtspagina’s met inzichten en gameplay-acties om elk uniek spel onder de knie te krijgen. Dankzij de in-game save-opties kun je je voortgang opslaan.

Belangrijkste kenmerken

 • Eerste console die verschillende Atari platforms integreert in één.
 • Meer dan 200 officieel gelicentieerde klassiekers beschikbaar.
 • Dual 2.4 GHz joysticks met geïntegreerde peddels en drie gevoeligheidsinstellingen.
 • Meerdere opslagopties voor gamevoortgang.
 • Dynamische RGB LED-verlichting met drie gloeimodi.
 • Aangedreven door USB-C en verbinding via HDMI met de tv.

De Atari Gamestation Pro is nu te pre-orderen en zal beschikbaar zijn vanaf 31 oktober 2023.

 • Vargatron schreef:

  Wanneer dit apparaat beschikbaar komt voor ons als Nederlanders is een raadsel, jammer dat daar geen duidelijkheid over word gegeven door het bedrijf.

 • >
  MENU