GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

ASUS Republic of Gamers toont nieuwe gaming-laptops op CES 2019

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag haar nieuwste serie gaming-laptops getoont op CES 2019, waaronder het ROG Mothership, ROG Zephyrus S GX701, ROG G703, ROG Zephyrus S GX531, ROG Strix SCAR II en ROG Strix Hero II. Deze volledige line-up zit vol met updates die je portable pc-game-ervaring nog beter maken, van de ultradunne Zephyrus S tot de beestachtige G703.

Gamers hebben verschillende prioriteiten, dus de laptops van ROG volgen die wensen. Een desktop-vervanger als de ROG G703 benadrukt de prestaties ten opzichte van draagbaarheid met een traditionele clamshell. Dit model wordt vergezeld door de ultradunne ROG Zephyrus S GX531 die is uitgebreid om verder te gaan dan gamen. Tot slot keren de ROG Strix SCAR II en Hero II terug in de esports-arena met portable vormfactoren gevuld met hardware van wedstrijdkwaliteit.

De ROG G703

Terwijl het zojuist geïntroduceerde ROG Mothership de toekomst vertegenwoordigt, neemt de ROG G703 het heden mee naar de volgende generatie. Het model wordt aangedreven door 8th Generation Intel® Core™-processors met een optionele in de fabriek overgeklokte Intel Core i9-8950HK-processor voor snelheden tot wel 4,8 GHz. Vasthouden aan een traditionele 17-inch laptopgrootte vereist betere koeling en een dikker chassis om dezelfde prestaties te bereiken als zijn diep ademende broer. De grotere heatsinks en ventilatoren zijn zo effectief dat de G703 het tempo bij kan houden, ondanks dat er veel minder ruimte is om te ademen.

ROG G703 beschikt over een IPS-level display met een verversingsfrequentie van 144Hz, een reactietijd van 3ms gray-to-gray (GTG) en NVIDIA G-SYNC™ voor ongekend soepele gameplay – zelfs met de grafische instellingen op Ultra. G703 beschikt ook over HyperDrive Extreme-opslag, die exclusieve technologie gebruikt om drie NVMe™ PCI Express® (PCIe®) SSD’s in RAID 0-configuratie te combineren voor leessnelheden tot 8700MB/s – de snelste ooit op een laptop.

Vasthouden aan een vertrouwd ontwerp zorgt voor een ander soort veelzijdigheid. De ROG G703 zit in mum van tijd op je schoot, wat voor sommigen het verschil betekent tussen het halen en missen van een deadline, vooral wanneer je op locatie of onderweg bent. De G703 is voorzien van de allernieuwste technologie en functies.

De ROG Zephyrus S GX531 zet de norm voor slankheid

Het is buitengewoon moeilijk om hoogwaardige gamingcomponenten in een ultradunne laptop te stoppen – vooral wanneer je je richt op een dunner chassis dan ooit tevoren – maar de Zephyrus S GX531 levert een opmerkelijk compacte behuizing, een bewijs van ROG’s technische bekwaamheid. De slanke buitenkant is bijna 15mm dun en maakt gebruik van een 15,6-inch scherm met super smalle randen, zodat je het systeem gemakkelijk in tassen kunt stoppen die zijn gemaakt voor laptops met veel minder brute kracht.

 

De ROG Zephyrus S GX531 verkleint zijn profiel zonder de specificaties te verlagen. Je krijgt geavanceerde onderdelen zoals de nieuwste Intel Core i7-8750H CPU, een premium 144 Hz refreshrate-display, plus alle essentiële ROG-functies. Ze worden in een slanker pakket geperst waardoor sommige extra’s missen die wel beschikbaar zijn in de nieuwe compacte 17-inch ROG Zephyrus S GX701. Dat maakt de kleinere Zephyrus S een meer gericht alternatief voor mensen die draagbaarheid belangrijker vinden dan al het andere.

ROG Strix

ROG Strix neemt een meer mainstream middenweg tussen beestachtige desktopvervangingen en eersteklas ultra-dunne gaming-laptops. De Strix vormfactor verenigt prestaties en draagbaarheid met ontwerpen die zich onderscheiden van de massa. Tegelijkertijd sluiten de superdunne randen naadloos op elkaar aan, waardoor je gemakkelijk de actie op het scherm ervaart. Je handen voelen zich meteen thuis op het op desktop geïnspireerde toetsenbord, dat komt met speciale sneltoetsen voor volume, dempen en Armory Crate. De verbeterde verlichting verspreidt de mooie gloed niet alleen naar het ROG-logo op het deksel, maar ook naar een diffuse strook die over de voorkant van de laptop loopt. Deze lichtbalk werpt een Aura Sync-gloed in je omgeving en biedt een groot aantal aanpassingsmogelijkheden.

De nieuwste ROG Strix gaming-laptops zijn verkrijgbaar met zes-core Intel Core i7-8750H-processors, ondersteund door maximaal 32GB RAM. Ze combineren snelle solid-state drives met een terabyte aan extra mechanische capaciteit die veel ruimte biedt voor grotere gamebibliotheken. De extra harde schijf kan ook worden omgewisseld voor een snellere SSHD die gegevens in de cache opslaat om de laadtijden te versnellen.

De ROG Strix SCAR II instellen voor shooters

De ROG Strix is gebouwd voor de FPS-kant van de esports-arena en is verkrijgbaar in 15,6-inch en 17,3-inch modellen met 144Hz verversingssnelheid en 3ms responstijd. Beide versies zijn gedrapeerd in een op shooters geïnspireerd motief dat camouflage gebruikt om een unieke esthetische pasvorm te creëren. Gemarkeerde WASD-toetsen versterken de oorsprong van de SCAR en zorgen ervoor dat je gemakkelijk je weg kunt vinden in FPS-games.

De NVIDIA GeForce RTX 2060 grafische kaart geeft de 15-inch SCAR II GL504GV en 17-inch SCAR II GL704GV genoeg pk’s om triple-digit beeldsnelheden te genereren in populaire shooters. Serieuze gamers kunnen ook upgraden naar de GeForce RTX 2070; de SCAR II GL504GW en GL704GW bieden deze krachtigere grafische kaart met beide schermformaten, die extra performance bieden voor competitief gamen, veeleisende AAA-titels en geavanceerde VR-ervaringen. Kies tussen een groter 17-inch beeldscherm dat meeslepender is en een compact 15-inch display dat draagbaarder is.

Gemaakt voor MOBA’s: maak kennis met de ROG Strix Hero II

De ROG Strix Hero II is geoptimaliseerd voor MOBA’s en ideaal voor gamers die een subtielere styling willen. De contrasterende structuren en cyber-tekstpatronen zijn ingetogener dan de agressieve esthetiek van de SCAR II, waardoor de Hero II toegankelijker is voor een breder publiek.

In plaats van het WASD-cluster te benadrukken, geven doorschijnende toetsen een extra glans aan de QWER-rij. The Hero is exclusief verkrijgbaar met GeForce RTX 2060-graphics, wat meer dan voldoende is om hoge framesnelheden in MOBA’s en andere populaire games te behalen. Net als bij de SCAR II bespaart de NVIDIA Optimus-technologie energie door alleen de discrete GPU te activeren wanneer dat nodig is, zodat je dag in dag uit een langere levensduur van de batterij en betere spelprestaties krijgt.

>
MENU