GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

ASUS Republic of Gamers onthult Mothership (GZ700)

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag ROG Mothership (GZ700) aangekondigd. ROG Mothership trekt meer lucht in zijn geavanceerde koelsysteem vanwege zijn staande positie. Het toetsenbord kan worden losgemaakt en opgevouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte positie te vinden. Daarnaast laat het innovatieve ontwerp genoeg ruimte over om alle luidsprekers recht onder het scherm te plaatsen.

Het prachtig bewerkte aluminium chassis heeft een 17,3-inch Full HD IPS-level display met een verversingsfrequentie van 144Hz, een reactietijd van 3ms GTG en NVIDIA G-SYNC™-technologie. Het wordt aangedreven door de nieuwste NVIDIA GeForce RTX™ 2080 grafische kaart en Intel® Core™ i9-8950HK processor. Dankzij betere koeling kunnen de CPU en GPU van ROG Mothership hogere snelheden dan de standaardsnelheden halen en leveren daardoor uitzonderlijke prestaties onder veeleisende workloads. De in de fabriek overgeklokte kern wordt aangevuld door een RAID 0-array met drie NVMe SSD’s en een next-generation networking dat groter dan gigabit snelheden mogelijk maakt voor zowel bekabelde als draadloze verbindingen.

ROG Mothership is een radicaal intern ontwerp dat werkelijk is geworden, geschikt voor kenners die de techniek en het vakmanschap waarderen die in hoogwaardige pc-hardware worden gebruikt. Deze desktopvervanging herdefinieert wat mogelijk is voor draagbare gaming laptops die hardcore pk’s nodig hebben.

>
MENU