GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

ASUS onthuld nieuwe TUF Gaming-laptops – betaalbare gaming-laptops van militaire kwaliteit

ASUS heeft de nieuwe TUF Gaming FX505 en FX705 laptops onthuld. De laptops maken gebruik van de nieuwste AMD Ryzen-processor en de nieuwste NVIDIA GeForce GTX GPU’s in combinatie met een 120 Hz NanoEdge-scherm van IPS-niveau en levert daarmee een krachtige game-ervaring tegen een betaalbare prijs. De laptops zijn getest en gecertificeerd en voldoen aan de militaire MIL-STD-810G-normen, waardoor ze de robuustheid en duurzaamheid bieden die nodig zijn om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan!

Jarenlang hebben gamers en liefhebbers AMD-processors gecombineerd met GeForce GPU’s om krachtige PC’s te maken die ongelooflijke prestaties voor een betaalbare prijs leveren. Nu kunnen gebruikers met ASUS gaming-laptops dit dynamische duo overal mee naar toe nemen. De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU en leveren meer vermogen dan ooit aan betaalbare gaming-laptops.

  • Turing architectuur voor gaming: Krachtige GPU brengt FPS met drie cijfers binnen handbereik in populaire games en is gekoppeld aan een snel display die het mogelijk maakt om van elk frame te genieten.
  • Ruime verwerking voor elke taak: Verkrijgbaar met maximaal een Ryzen 7 CPU, quad cores en acht threads met ruime prestaties voor gaming, entertainment en dagelijks werk.
  • Militaire kwaliteit: Voldoet aan de militaire MIL-STD-810G-normen en zorgt voor de stevigheid en duurzaamheid die nodig is om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan

 

De lokale prijzen, releasedata en beschikbare modellen zullen op een later moment bekendgemaakt worden.

>
MENU