GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Assassin’s Creed Symphony: De ultieme muziek ervaring voor Assassin’s Creed-fans

Assassin’s Creed Symphony is de ultieme muziek ervaring voor Assassin’s Creed-fans en gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens één van de grootste evenementen binnen de videogame-industrie: de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

Na de wereldpremière in Los Angeles, is Assassin’s Creed Symphony gelukkig ook in 2019 te ervaren in Palais des Congrès in Parijs op 29 juni, Eventim Apollo in Londen op 5 oktober en in Teatro Arcimboldi in Milaan op 6 oktober.

Tijdens Assassin’s Creed Symphony worden de krachtige klanken van een symfonieorkest- en koor gecombineerd met een innovatief, meeslepend 3D concert. De show van twee uur ontvouwt zich rond de muziek, karakters en verhalen uit de Assassin’s Creed-serie, waardoor fans op spectaculaire wijze verscheidene memorabele momenten uit de serie herbeleven. Assassin’s Creed Symphony bevat muziek van verschillende getalenteerde componisten, onder wie Jesper Kyd, Lorne Balfe, Brian Tyler, Austin Wintory, Sarah Schachner, Winifred Phillips, Elitsa Alexandrova, Chris Tilton, Ryan Amon en The Flight.

“We zijn erg blij met de samenwerking met MGP Live om Assassin’s Creed-fans een gloednieuwe ervaring te bieden waarmee we de mooiste momenten van de laatste tien jaar vieren”, aldus Hinde Daoui, Live Entertainment producer bij Ubisoft. “Het is altijd geweldig om samen te werken met andere leiders binnen de entertainmentindustrie zoals MGP Live. MGP Live heeft symfonische muziek al eerder succesvol geïntroduceerd aan een nieuw publiek en op deze manier internationale entertainmentmerken op een nieuwe manier tot leven gewekt.”

Tickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn vanaf 7 december 2018 exclusief in voorverkoop verkrijgbaar voor Ubisoft Club Leden en vanaf 10 december 2018 voor iedereen. Voor meer informatie over Assassin’s Creed Symphony, bezoek ACSymphony.com.

>
MENU