GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ontdek de wereld van Assassin’s Creed in The VR Escape Room

The VR Room heeft de locaties in Amsterdam en Utrecht uitgebreid met een nieuwe virtual reality escape room. Op beide locaties kunnen bezoekers het universum van Assassin’s Creed Origins betreden in VR en vanaf 13 mei is het ook mogelijk om Assassin’s Creed Beyond Medusa’s Gate te spelen.

The VR Room heeft zijn hoofdvestiging in Utrecht uitgebreid met een VR Escape Room en ook de vestiging in Amsterdam heeft er een virtual reality escape room bijgekregen. Hiermee geeft het bedrijf een unieke twist aan de ‘normale’ escape room. Op beide locaties is Escape the Lost Pyramid speelbaar. In deze game wanen twee tot vier spelers zich in het virtuele universum van Assassin’s Creed Origins en hebben zij 60 minuten de tijd om een weg uit The Lost Pyramid te vinden. Je gaat op avontuur in het oude Egypte om te onderzoeken waarom een specifieke expeditie nooit succesvol is voltooid.


Bovendien wordt het aanbod van VR Escape Room op 13 mei in beide steden uitgebreid met Beyond Medusa’s Gate. Deze game is ontworpen voor de doorgewinterde escaper en laat jou het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey ervaren. Ontsnap uit een gigantische grot en wees de mythische Medusa te slim af.

Wouter van den Bijgaart, oprichter van The VR Room: ‘We zijn binnen een korte tijd gigantisch gegroeid en we zien dat de interesse in virtual reality toeneemt. Vorig jaar hadden we met VR Lasergamen een primeur te pakken in Nederland en nu willen we ons aanbod met virtual reality escape rooms verbreden. We willen meer mensen de kans geven om virtual reality te beleven op een manier die thuis onmogelijk is en daarom breiden we onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam uit. Er komt nog meer aan, maar daar laten we binnenkort meer over los.’’

Vorig jaar introduceerde The VR Room een volledig nieuwe manier van lasergamen in Nederland: VR Lasergamen. Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen drie spelers het op tegen drie (3v3) andere spelers in dezelfde virtuele wereld. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een ziek wapen en een speciaal vest, waarmee je daadwerkelijk impact voelt als je wordt beschoten!

Voor meer informatie over de VR Escape Room ga je naar: www.vrescaperoom.nl.

>
MENU