GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Armored Royale keert terug in Call of Duty: Warzone Seizoen 5

Call of Duty: Warzone fans, maak je op voor actie! De terugkeer van de MRAP betekent maar één ding: Armored Royale komt terug in Seizoen 5. Dit unieke Battle Royale speltype zet een draai aan de klassieke formule — spelers vallen rechtstreeks op hun eigen MRAP, en het is aan hen om dit logge voertuig met zijn toren, beschermend schild en mobiel Buy Station te gebruiken, te versterken en te repareren, terwijl ze concurreren tegen rivalen die hun eigen monsterlijke vrachtwagens bedienen.

Deze modus wordt verwacht beschikbaar te zijn tijdens Seizoen 5. Bovendien zal er ook een nieuwe map geïntroduceerd worden: Fort Resurgence.

Een deel van Al Mazrah, specifiek het Al Bagra Fortress en de grotere omgeving, zal worden toegevoegd aan de Resurgence map rotatie in Seizoen 5. Ongeacht hoe spelers hun tijd hebben doorgebracht in Al Mazrah in Call of Duty: Warzone en Modern Warfare II, deze map zal naast Ashika Island en Vondel worden opgenomen in de Resurgence Rotatie Playlists.

Bereid je voor op deze opwindende nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om Call of Duty: Warzone te spelen. Houd je uitrusting gereed en maak je klaar voor de strijd!

>
MENU