GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Animal Crossing New Horizons belooft toevluchtsoord aan rust maar laat nog even op zich wachten

Voor iedereen die toe is aan een vakantie, of een moment voor zichzelf denkt Nintendo de ultieme oplossing te bieden. Het spel verschijnt op 20 maart 2020 in plaats van de eerder aangegeven ‘2019’. Nintendo geeft aan meer tijd nodig te hebben om de game af te krijgen.

Helaas moeten gamers in 2019 dus echt op een andere manier rust zien te vinden. Pas in 2020 kunnen we aan de slag. Gelukkig weten we dat wanneer Nintendo zijn tijd neemt, het altijd met een goede reden is.

In Animal Crossing: New Horizons wordt je personage via het Nook, Inc. charter naar een onbewoond eiland overgebracht, waar het vanaf daar helemaal aan jou is om dit eiland in te richten naar eigen smaak. Bij vorige versies kwam je altijd in een nieuw dorpje of stad terecht, hier ben jij degene de stad opzet.
Net als in de vorige Animal crossing spellen is het spel helemaal te spelen hoe jij het wilt. Je kan gaan knutselen, je kan gaan vissen, bezoek vrienden en nog veel meer. Nintendo belooft dat dit spel met 8 spelers tegelijkertijd te spelen is, zowel online als local.

>
MENU