GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Alles wat je moet weten over Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 Remastered

De Tony Hawk’s Pro Skater-franchise zette in de jaren 90 zijn stempel op de videogamewereld met de beste pro-skaters uit die tijd. Deze traditie krijgt een vervolg op 4 september 2020 met de lancering van Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2, waarin enkele van de meest vooraanstaande pro-skaters van nu – Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones – worden toegevoegd aan de line-up van originele skaters.

Om spelers de best mogelijke gameplay-ervaringen te bieden levert Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 alle originele levels, pro-skaters en old-school tricks waar fans al van smulden tijdens de jaren ‘90 en begin 21 eeuw. Deze zijn aangevuld met nieuwe en opnieuw vormgegeven levels. Ook bevat de game bevat ook populaire elementen uit andere delen van het franchise, inclusief revert, lip tricks, wall plants en originele multiplayer game-modes, zowel online als splitscreen.

 

De originele Tony Hawk’s Pro Skater-serie speelde een grote rol in de evolutie van moderne skateboarding-tricks en inspireerde vele pro-skaters die vandaag beroemd en geliefd zijn” aldus Tony Hawk. “Ik vind het geweldig om, naast bestaande fans, een nieuwe generatie skateboarders en gamers te inspireren de sport nog verder te laten groeien.”

De remaster bevat ook blockbuster-songs van de originele franchise, inclusief Superman van Goldfinger. Het team van Tony Hawk’s Pro Skater heeft een selectie gemaakt van de blockbuster nummers uit de originele games van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2. Check de playlist op Spotify: Tony Hawk’s Pro Skater playlist game 1 & 2

 

Create A Park

Ook Create-A-Park en Create-A-Skater keren terug. De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Spelers kunnen hun skate-parks online delen met vrienden en het is mogelijk om skaters aan te kleden met vele aanpassingsopties. Daarnaast kunnen fans hun favoriete skaters selecteren uit het complete aanbod van originele pro-talenten, inclusief Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas en Bob Burnquist. De remasters bieden meer doelen en uitdagingen om de gameplay nog interessanter te maken.

Hoewel sommige van de nieuwe pro’s al verschenen in eerdere Tony Hawk’s Pro Skater-games, zullen ze in Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 voor het eerst hun grinds, ollies en kickflips uitvoeren in de eerste twee games van de franchise. Bovendien heeft Activision vandaag aangekondigd dat deze nieuwe toptalenten hun eigen, kenmerkende trucs met zich mee zullen brengen. Dit wordt vormgegeven in full HD en is terug te zien in alle levels en game-varianten waar de fans zo van houden.

“De skateboarding-scene van tegenwoordig wordt gevormd door een generatie skaters die met de originele Tony Hawk’s Pro Skater-games is opgegroeid,” aldus Michelle Bresaw, hoofd product-management en marketing bij Activision. “De wereldberoemde pro-skaters die we aan deze remaster toevoegen namen de tricks en combo’s uit de videogame en maakten ze vervolgens in de werkelijke wereld mogelijk. We zijn er trots op dat de remaster de skatecultuur van tegenwoordig zal vertegenwoordigen met een gevarieerd aanbod aan skaters dat elke gamer zal aanspreken.”

Fans kunnen Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 nu pre-orderen voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-familie van Microsoft, inclusief de Xbox One X, en pc via het Epic-platform. Wie de game digitaal pre-ordert krijgt op 14 augustus 2020 toegang tot de Warehouse-demo, dus ruim voordat de game officieel wordt gelanceerd.

>
MENU