Alles wat je moet weten over Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion

img
nov
19

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion is gisterenavond volledig onthuld tijdens de Pro League Season 8 Finals in Rio de Janeiro, Brazilië. Operation Wind Bastion speelt zich af in Marokko en introduceert een nieuwe aanvallende en verdedigende Operator, respectievelijk Nomad en Kaid, een gloednieuwe map en een herontworpen in-game shop. De Test Server voor Operation Wind Bastion gaat live op 19 november op PC.

De nieuwe map Fortress is een militaire trainingsfaciliteit in het Atlasgebergte, waar spelers hun vaardigheden testen binnen de unieke architectuur van de zuidelijke regio van Marokko. De map bestaat uit twee secties met verschillende open ruimtes en plekken voor dekking, die voor actie op zowel korte als lange afstand gaan zorgen.

Wind Bastion : Nieuwe Map Fortress

https://www.youtube.com/watch?v=7WYczGzR6iI&feature=youtu.be

Wind Bastion : Nomad Operator

https://www.youtube.com/watch?v=5pXmQdsO4xo&feature=youtu.be

Wind Bastion : Kaid Operator

https://www.youtube.com/watch?v=nz74V8HZTNg&feature=youtu.be

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

1
Comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
trackback

[…] Wind Bastion introduceert twee nieuwe Operators uit Marokko, Kaid en Nomad. Check hier de eerste beelden van deze Operators en kom meer te weten over hun speciale […]

Gerelateerde berichten:

Bestel FIFA 19, Black Ops 4 of Battlefield V

Advertentie:

Spring naar toolbar