GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Alles wat je moet weten over de nieuwe Season One content voor Call of Duty: Modern Warfare

Sinds 18 december is er nieuwe gratis content uitgebracht voor Season One voor Call of Duty Modern Warfare. Zo zijn er nieuwe maps uitgebracht, is er een nieuwe operator beschikbaar, maar ook een nieuwe game modus, Special Ops content en playlist update. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de nieuwe content update voor Modern Warfare.

Naast de gratis content heeft Actvision ook update 1.12 uitgerold en wat er precies allemaal is aangepast kun je in dit bericht lezen. Daarnaast begint er vanaf 20 december ook een Double XP Weekend!

Vacant, Shipment en Over Winter voor multiplayer

Shipment: Een volgend Call of Duty 4: Modern Warfare meesterwerk keert terug als map voor zowel Gunfight als de andere multiplayer modus. Met zijn kleine formaat was deze map eigenlijk gemaakt voor Gunfight lang voordat de modus bestond. Veteranen zullen zich meteen thuisvoelen in het strijdgewoel tussen de containers. Bereid je voor op een strijd die begint zodra je bent gespawnd, hier hoef je niet ver te lopen om je vijand te vinden.

  • Over Winter: De feestdagen komen naar Modern Warfare in de nieuwe themaversie van de Gunfight map, Docks, nu ‘Over Winter‘ genoemd. Dit 2v2 speelveld is nu helemaal in kerstsfeer gehuld.

 

  • Vacant: Het kantorenpark van Call of Duty 4: Modern Warfare is opnieuw uitgebracht voor Modern Warfare’s game-engine. Dit verlaten hoofdkwartier leidt onvermijdelijk tot intense gevechten.

Nieuwe game-mode: Cranked

Deze week wordt een nieuwe maar tijdelijke game-modus toegevoegd aan de multiplayer:

  • Cranked: Cranked is een deathmatch-achtige multiplayer-modus die voor het eerst verscheen in Call of Duty: Ghosts. Na het behalen van een kill in Cranked moeten spelers binnen een bepaalde tijd een volgende kill maken om niet te ontploffen.

Je kunt gedurende Season One nog meer game-modi verwachten!

Operation Strongbox en klassieke Special Ops-ervaringen Bomb Squad en Disinform arriveren

  • Operation Strongbox: De tweede fase van Armistice’s plannen om Al-Qatala’s financiële ondersteuning behelst het vernietigen van alles wat  “The Banker” in zijn kluis heeft opgeslagen. Voer een bankroof uit door met gestolen cryptosleutels zijn bank binnen te dringen, de kluis open te breken en het gebouw te verlaten met genoeg cash om “The Banker” failliet te verklaren.

 

  • Klassieke Special Ops – Bomb Squad: Troepen die nog steeds loyaal zijn aan General Barkov hebben overal in de Urzikstaanse stad Al-Raab bommen geplaatst. Met hulp van een helikopter voor infiltratie en extractie moet je team deze IED’s ontmantelen voordat ze ontploffen en de stad in puin leggen. Als je slaagt, red je niet alleen vele onschuldige levens, maar deel je ook een gevoelige klap uit aan de generaal zijn volgelingen.

 

  • Classic Special Ops – Disinform: Opstandelingen van Al-Qatala hebben de gevallen Amerikaanse ambassade aangevallen om geheime informatie te stelen. Aan jou de taak om deze informatie te beschermen door alle vijandelijke troepen te elimineren, de geheime informatie te verzenden en naar het extractiepunt te gaan om door een helikopter te worden opgepikt. Strijd tegen de soldaten van Al-Qatala en stel de informatie veilig voordat deze in verkeerde handen valt.

Nikto- & Holideadly-bundels als nieuwe Store-content 

De Spetsnaz-operator Nikto is verkrijgbaar in de Store in de ‘Nikto Operator Bundle’. Haal deze bundel vandaag nog om de methodische en berekenende Nikto te krijgen, samen met drie wapen-blueprints, een horloge en andere personalisatie-content.

Ook nieuw in de winkel is de ‘Holideadly’-bundel, een verzameling feestelijke personalisatie-items die je helpen de kerstsfeer te verspreiden. Sommige van de nieuwe bundels bevatten ook tier skips, zodat je sneller door de Battle Pass omhoog schiet naar Tier 100!

Tijdens de rest van Season One zal nog meer content in de Store verschijnen.

>
MENU