GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Alles wat je moet weten over de Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha

Met amper twee maanden te gaan voor de release van Call of Duty: Black Ops Cold War, het vervolg op het originele Call of Duty: Black Ops, kunnen Playstation 4-bezitters komend weekend alvast de Alpha-versie van de game spelen.

De Alpha is vanaf nu voor PS4-spelers vanuit het hoofdmenu van Call Of Duty: Modern Warfare of Warzone te downloaden en vanaf vanavond 19.00 uur te spelen. Na het downloaden kunnen spelers de Alpha-optie selecteren om hun eerste operaties uit te voeren in diverse game-modes, verspreid over vier nieuwe maps.

MP-favorieten als Team Deathmatch, Kill Confirmed en Domination keren terug, terwijl spelers ook aan de slag kunnen in de nieuwe game-mode Combined Arms: Domination, een nieuwe 12v12-twist op Domination, inclusief voertuigen, op twee grotere maps.

De Alpha eindigt op 20 september om 19.00 uur (Nederlandse tijd), alle deelnemers ontvangen een exclusieve Calling Card voor deelname aan de actie.

De Alpha-release volgt op de onthulling van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War van vorige week. Voor wie deze onthulling heeft gemist, is de volledige uitzending te bekijken op het YouTube-kanaal van Call of Duty. Hieronder vind je de belangrijkste feiten:

  • Operators/Deniable Operations – kies uit een selectie van ervaren operators uit alle hoeken van de wereld, met elk hun eigen geheime verleden, en laat je in geheime operaties droppen.
  • VIP Escort – een gloednieuwe 6v6-mode die nieuwe teamwork-elementen introduceert. Bescherm of elimineer een willekeurig geselecteerde VIP voordat hij ontsnapt!
  • Combined Arms – een nieuw 12v12-game-variant die oorlog te voet en met voertuigen combineert tot één samenhangende ervaring.
  • Fireteam – een nieuwe MP-mode waarin tien teams het tegen elkaar opnemen op diverse grootschalige, unieke map-designs, inclusief diverse voertuigen om te besturen.
  • Create-A-Class – een slot-based systeem biedt spelers de vrijheid een primary, secondary, tactical, lethal, Field Upgrade, Wildcard, en volledige set Perks te kiezen in elke loadout.
  • Wildcards – yep, ze zijn terug.
  • Gunsmith – kies uit maximaal 54 attachments per wapen voor 8 attach-punten op elk primair wapen. Bij de selectie van een bepaalde Wildcard wijs je voor het eerst tot 8 attachments tegelijk aan een enkel primair wapen toe.
  • Field Upgrades – onderdeel van Create-a-Class, levert gadgets uit het Koude Oorlog-tijdperk en speciale wapens, zoals de SAM Turret, Jammer en Proximity Mine.
  • Scorestreaks – terug en volledig vernieuwd. Je score gaat niet langer verloren als je sneuvelt maar je verdient scorevermenigvuldigers door het behalen van meerdere kills zonder zelf dood te gaan.
  • Compatibiliteit met de volgende generatie, Cross-gen en Cross-play – spelers samenspelen met hun vrienden, ongeacht het platform dat ze kiezen, zij het de huidige generatie consoles, de volgende generatie consoles of pc.

Call of Duty: Black Ops Cold War is door Treyarch en Raven voor de next generation consoles ontwikkeld. De game verschijnt vanaf 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Battle.net. Kort daarna wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X, afhankelijk van wanneer deze consoles beschikbaar komen.

>
MENU