GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Warzone

Alles wat je moet weten over Call of Duty: Modern Warfare 2 Campagne Remastered

Eén van de meest iconische Call of Duty-games is terug. Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is een geheel verbeterde versie van de singleplayer-ervaring. De game is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en vanaf 30 april voor Xbox One en pc.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered wordt opnieuw uitgebracht in een hogere resolutie met meer details, verbeterde animaties en geremasterde audio. De game biedt toegang tot de volledige campagne in HD 4K-resolutie en HDR support op consoles. De pc-versie heeft een onbegrensde framerate en ondersteunt ultrawide-monitors. In deze klassieke game nemen spelers als leden van Task Force 141 en Tier 1 Operatives deel aan een adembenemende reeks missies om de wereld van de ondergang te redden. “Cliffhanger,” “Takedown, “No Russian” en vele andere missies keren terug in deze intense ervaring.

 

De campaign van Modern Warfare 2 was geweldig. We herinneren ons allemaal de blijvende indruk die het verhaal op ons maakte. Deze campaign was erg bijzonder en we danken Infinity Ward dat ze zo’n geweldige ervaring creëerdenaldus Thomas Wilson, co-studiohoofd van Beenox. “Het opknappen en remasteren van deze campaign voor een nieuwe generatie spelers was voor ons team een prachtige klus waar we met liefde aan hebben gewerkt.  We wilden ervoor zorgen dat de emotie en kracht van het verhaal goed tot hun recht kwamen, maar dan in HD en met de nieuwste audiotechnieken.”

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is nu verkrijgbaar op PlayStation Network. Spelers die de game aanschaffen (€24.99.) ontvangen gratis de Underwater Demo Team Classic Ghost-bundel inclusief de UDT Ghost Operator-skin. Deze is is geïnspireerd door het campaignlevel genaamd ‘The Only Easy Day…Was Yesterday’, waarbij spelers een spectaculaire poging moeten doen om gijzelaars te bevrijden van een booreiland in het noordpoolgebied. Naast de Ghost Operator-skin ontvangen spelers ook twee wapenblueprints, een weapon-charm, een nieuwe finishing move, een voice-quip, een geanimeerde calling card, een embleem en twee Battle Pass tier skips.

Dit alles is direct toegankelijk in Call of Duty: Modern Warfare en het recent verschenen Call of Duty: Warzone.

Releasedatum Xbox One en PC

Spelers op andere platformen kunnen Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu pre-aankopen, waarvoor ze beloond worden met de Call of Duty: Modern Warfare Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle met de UDT Ghost Operator-skin, om meteen mee te spelen. De release voor Xbox One en pc staat gepland voor 30 april.

Waar is de mulitplayer?

Jammer genoeg wordt er geen geremasterede versie uitgebracht van de multiplayer van Modern Warfare 2. Dit is gedaan om de community niet op te spliten, maar iedereen lekker gezellig bij elkaar houd. Het is nog niet officieel bevestigd door Activision, maar de komende weken/maanden zullen er een aantal populaire maps uit de multiplayer van MW2 worden toegevoegd aan de mulitplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2019. Ik kan iedereval niet wachten om weer eens lekker op Terminal of Favella los te gaan.

”Beginning with Modern Warfare last year, the focus has been to bring players together seamlessly in one unified online multiplayer playground. With cross-play, releasing new post-launch maps, modes, weapons and more content drops for free, and launching Warzone, the Free-to-Play, Free-for-Everyone new Call of Duty experience, the Modern Warfare universe will expand, bringing new experiences to players. We’ve played iconic Modern Warfare series maps of past returning in the new Modern Warfare, including classic maps like Rust, Shipment, Crash and Vacant. Plus, in Warzone we’ve also experienced classic Modern Warfare series locations like Gulag and Boneyard in new ways.”

>
MENU