GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Alles wat je moet weten over Black Ops Cold War Zombies

Treyarch heeft eindelijk Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies officieel aangekondigt. Er is een trailer van 8 minuten uitgebracht waarin wordt belicht wat er nieuw is in de nieuwe Zombies-ervaring.

Black Ops Cold War Zombies wordt de eerste Zombies-ervaring sinds Black Ops 4. Fans van Zombies hebben gewacht om te zien waar Treyarch aan heeft gewerkt sinds de aankondiging van de game.

“At the end of Black Ops 4, our heroes sacrificed themselves to collapse the multiverse. They hoped their actions would create a new world… one free from the forces of darkness that had plagued their existence. They were half right.”

Treyarch heeft nieuwe manieren geintroduceerd waarop fans Black Ops Cold War Zombies kunnen spelen en ervaren. Hier is een overzicht van wat er nieuw is.

  • Weapon Rarity: Naast de terugkeer van de Pack-a-Punch-machine om je wapen te transformeren, zullen alle wapens nu een zeldzaamheid hebben. Hoe hoger de zeldzaamheid, hoe groter de schade en bijlagen voor het wapen. Hierdoor kan voor het eerst elk wapen in het spel in latere rondes duurzaam zijn. Dit voegt ook meer variatie en plezier toe aan het vinden van nieuwe wapens via Wall Buys en de Mystery Box.
  • Field Upgrades: Buiten wapens kunnen spelers Field Upgrades inzetten als proactieve vaardigheden die een extra laag toevoegen aan squad-gebaseerde tactieken. Laad ze op door zombies te doden en zet ze vervolgens in in tijden van wanhopige nood. Van aanvallende buffs tot vaardigheden die helpen bij het ontwijken of genezen en herleven, deze Field Upgrades zijn gemaakt om te passen in talloze speelstijlen en situaties.
  • Equipment: Overal op de map kun je dodelijke, tactische en ondersteunende uitrusting maken en vinden. Dodelijke en tactische uitrusting zijn vergelijkbaar met de uitrusting in Multiplayer, zoals Frag Grenades, terwijl ondersteunende uitrusting de thuisbasis is van krachtige aanvalswapens. In dit slot kun je granaatwerpers, schildwachtkoepels, explosieve bogen en zelfs helikopters inzetten – allemaal tools die een enorme krachtpiek kunnen leveren wanneer je team dat het meest nodig heeft.
  • Perks: Classic Zombies Perks zijn terug met een opnieuw ontworpen Koude Oorlog-esthetiek, inclusief de terugkeer van tijdloze favorieten zoals Juggernog en Speed Cola. Er is geen limiet meer aan het aantal verschillende Perks dat je kunt consumeren, dus ga je gang en open een sixpack, als je de punten hebt om dat te doen.
  • Exfil: In plaats van ten onder te gaan aan de horde, biedt Black Ops Cold War Zombies een nieuwe optie om met je leven te ontsnappen als je je overspoeld voelt … als je durft. Als de hele ploeg in de problemen zit, kun je ervoor kiezen om de ondode gevechtszone per helikopter te exfiltreren. Hoewel zombie-spawns worden gekozen tot 11, zou je enkele beloningen moeten verwachten als je squadron dit laatste zetje voltooit om te overleven.

Treyarch heeft tijdens de Black Ops Cold War Zombies First Look Video aangekondigd dat voortgang en loadouts over de hele game zullen worden gedeeld. Dit betekent dat de wapensmid-uitrustingen die je maakt, worden gedeeld in Multiplayer, Zombies en Warzone in Call of Duty: Black Ops Cold War.

“You’ll be unlocking weapons, scorestreaks, and equipment that is useable across the entirety of the game.”

Spelers in Zombies worden niet langer gedwongen om met alleen een pistool te beginnen. Je kunt je eigen wapen en uitrusting meenemen naar de wedstrijd om de spellen te beginnen. Bovendien wordt de progressie en level ranking ook tussen de verschillende modi gedeeld.

Call of Duty: Black Ops Cold War is door Treyarch en Raven voor de next generation consoles ontwikkeld. De game verschijnt vanaf 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Battle.net. Kort daarna wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X, afhankelijk van wanneer deze consoles beschikbaar komen.

>
MENU