GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Aanvullende Veranderingen in EA FC 24

EA FC 24 heeft enkele aanvullende veranderingen aangekondigd om de spelerservaring te verbeteren. De focus ligt op realisme en uitdagingen, met updates die het spel boeiender maken voor gamers van alle niveaus.

Hier zijn de nieuwste toevoegingen:

Oefenarena

Een interessante toevoeging is de Scenariopraktijkarena, waar spelers nu scenario’s kunnen creëren door spelers toe te voegen, te verwijderen en te verplaatsen. De Oefenwedstrijd-modus stelt spelers in staat om zonder druk te oefenen en de wedstrijd te verlaten wanneer ze willen. Ook is er een nieuwe springende barrière prop toegevoegd aan de Vrije Trap Praktijkarena om vrije trappen te oefenen.

PS5 Enhanced Haptics

Voor PS5-bezitters zijn er nieuwe haptische opties toegevoegd, waarmee spelers het haptische feedbackniveau op hun controller kunnen aanpassen.

Skill Games

Er zijn enkele nieuwe Skill Games toegevoegd, gericht op het aanleren van technieken en het behalen van hoge scores. De Career Mode Skill Games zijn herwerkt om uitdagender te zijn, passend bij het vernieuwde trainingsysteem.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU