GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Eerste details onthuld voor Call of Duty: Infinite Warfare Continuum

Activision en Infinity Ward hebben de eerste details onthuld voor Call of Duty: Infinite Warfare Continuum, het tweede DLC Map Pack voor Call of Duty: Infinite Warfare. Continuum levert vier nieuwe multiplayer maps en een nieuwe zombies co-op ervaring genaamd Shaolin Shuffle, een disco-zombie-feest dat afspeelt in het New York van de jaren ’70. Continuum verschijnt op 18 april eerst op PlayStation 4 en komt later naar andere platformen.

Met veel plezier leveren we het nieuwe co-op zombiehoofdstuk Shaolin Shuffle, inclusief een gloednieuwe setting en verhaallijn, dat voortbouwt op het gestoorde en steeds maffere verhaal,” zegt Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward. “Voor de multiplayer leveren we een diverse set maps, van Turista en Scrap tot Archive, die op coole manieren aansluiten op verschillende speelstijlen en fans aanmoedigen om te experimenteren met verschillende rigs en loadouts. En dan is daar nog Rust, een van de populairste maps uit Modern Warfare 2, opnieuw gemaakt onder de titel Excess om het multiplayerpakket compleet te maken.”

Naast de zombies-content van Shaolin Shuffle, levert Continuum ook vier nieuwe multiplayer maps:

Turista
Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een oud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen.

Scrap
Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand.

Archive
Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map.

Excess
Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.

>
MENU