GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

250 GB opslagruimte voor Call of Duty: Black Ops Cold War

Activision heeft bevestigd dat Call Of Duty: Black Ops Cold War bij lancering op pc tot 250 GB opslagruimte nodig heeft! Sommige van ons hebben al moeite met Call Of Duty: Modern Warfare, dat zelf pas onlangs de grens van 250 GB bereikte. Het lijkt erop dat Black Ops Cold War daar dik overheen gaat met toekomstige updates.

Om te beginnen is de vereiste van 250 GB alleen voor degenen onder die het spel op de hoogst mogelijke instellingen willen spelen. Dat betekent 4K-texturen, ray tracing, etc. Als je dat niet wilt of kunt draaien, kun je de game installeren op 175 GB. Dat is nog steeds ongelofelijk veel GB, maar het is tenminste geen 250 GB.

Het betere nieuws is dat degenen die alleen de multiplayer willen spelen een vrij bescheiden 50GB kunnen installeren. Hoeveel GB Call of Duty: Black Ops in beslag gaat nemen voor PlayStation 4 en Xbox One is nog niet bekend.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november wereldwijd voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Battle.net. De PlayStation 5-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt rond de feestdagen van 2020 in de VS en Canada en eind 2020 in de rest van de wereld. De game verschijnt later dit jaar ook voor de Xbox Series X.

>
MENU