GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Bereid je voor op de EA FC 24 Closed Beta: Word één van de Eerste Testers

EA SPORTS FC 24 staat op het punt om van start te gaan met de Closed Beta-fase. De Closed Beta zal exclusief beschikbaar zijn op de platforms PS4, PS5 en Xbox One.

De Closed Beta staat naar verwachting gepland om te beginnen op 28 juli 2023 om 18.00 uur en zal doorgaan tot 4 augustus 2023 om 18.00 uur. Let op, dit is nog niet officieel bevestigd. Tijdens deze fase krijgen geselecteerde spelers de kans om het spel vóór de officiële release te testen en waardevolle feedback te geven.

.Om in aanmerking te komen voor deelname, moet je ervoor zorgen dat je bent aangemeld om EA-e-mails te ontvangen. Dit kun je doen door naar deze pagina te gaan en het vakje aan te vinken waar staat “EA mag mij e-mailen over EA-nieuws, producten, evenementen en promoties”.

We begrijpen dat jullie waarschijnlijk meer informatie willen over het verkrijgen van een uitnodiging voor de Closed Beta. De selectie van deelnemers zal afhangen van verschillende factoren, zoals actieve betrokkenheid in specifieke spelmodi en in-game activiteiten.

>
MENU