GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: WWII liveshow – CoD toernooi met Boef, StukTV en meer

Vrijdag 3 november komt de videogame Call of Duty: WWII uit. Om dit te vieren organiseert uitgever Activision vandaag een grootse liveshow in samenwerking met het Nationaal Militair Museum in Soest. Tijdens de show nemen acht teams bestaande uit bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

Vanavond vindt de Call of Duty: WWII-liveshow plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Omgeven door historische voertuigen en voorwerpen uit de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht nemen acht teams het vanaf 22:00 tegen elkaar op in de nieuwe multiplayer.

“Call of Duty: WWII weet het strijdtoneel van de Tweede Wereldoorlog levensecht te vatten. We denken dat de game een mooie manier is om onder een jonge doelgroep bewustzijn te creëren over alle gebeurtenissen in de oorlog”, zegt Hedwig Saam, directeur Nationaal Militair Museum. “De collectie van het Nationaal Militair Museum maakt die historie tastbaar en toont waarom we die tijd, en alle offers die sinds die tijd zijn gebracht, niet mogen vergeten.”

De squads bestaan uit artiesten, voetballers, YouTubers en de redactie van de populaire website Dumpert. Onder andere dj-duo W&W, rapper Boef, keeper Kenneth Vermeer en de mannen van StukTV gaan de strijd met elkaar aan.

Het evenement is tussen 22:00 en 00:30 live te volgen via Facebook.com/CallofDuty. Elke squad is te volgen via een eigen livestream.

>
MENU