GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

EA SPORTS verlengd contract van zijn UEFA-licentie

Electronic Arts heeft een meerjarige verlenging aangekondigd van zijn UEFA-licentie, waardoor de top van het clubvoetbal exclusief voorbehouden blijft aan EA SPORTS FIFA.

UEFA en EA SPORTS zijn twee van de grootste namen in het wereldwijde voetbal en zijn synoniem aan innovatie, competitie en toewijding om “the world’s game” te verbeteren. Tot dusver zijn er meer dan 150 miljoen minuten UEFA Champions League-voetbal gespeeld in EA SPORTS FIFA-games op console en pc. De nieuwe licentieverlening geeft het EA SPORTS FIFA eco-systeem het exclusieve recht op de UEFA Champions League, evenals de UEFA Europa League en UEFA Super Cup. Het partnerschap zet zich ook in om de eChampions League te laten groeien. Dit is een integraal en belangrijk toernooi binnen het competitieve game programma van de EA SPORTS FIFA Global Series.

“Het is onze visie om de meest authentieke, leukste en meest sociale voetbalervaring te bieden door onze games naar meer apparaten, landen en fans overal ter wereld te brengen,” aldus DJ Jackson, VP van EA SPORTS Brand. “EA SPORTS blijft de manier waarop fans de sport consumeren razendsnel veranderen, waarbij voetbal evolueert van een passieve en planmatige ervaring tot een interactieve ervaring die altijd beschikbaar is. Dit is “the world’s game” en EA SPORTS doet er alles aan om de spelers, sporters, clubs en competities meer met elkaar te verbinden en de liefde voor voetbal wereldwijd te laten groeien.”

EA SPORTS bereikt spelers overal ter wereld en heeft in het afgelopen jaar zes nieuwe console- en pc-ervaringen geïntroduceerd, naast het voortdurende aanbod van live-services op pc en mobiel. EA SPORTS-franchises leverden sportief entertainment aan fans over de hele wereld met een keur aan authentieke, diepgaande ervaringen die spelers dichter bij hun geliefde sport

>