GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Wat zijn Tempered Plate Carriers in Warzone 2 en waar vind je ze?

Warzone 2 spelers hebben meer opties als het gaat om bepantsering met de introductie van de Tempered Plate Carriers in Seizoen 3. Hier is alles wat je moet weten over het nieuwe item.

Een van deze nieuwe gameplay-toevoegingen in Seizoen 3 is de introductie van Tempered Plate Carriers. In Seizoen 3 kunnen Warzone 2-spelers nu de Tempered Plate Carriers vinden en gebruiken. Dit is wat je moet weten over de nieuwe toevoeging.

Wat zijn de Warzone 2 Tempered Plate Carriers?

De Warzone 2 Tempered Plate Carrier is een item dat de efficiƫntie van je bepantsering verbetert door je harnas te veranderen in twee halve balken in plaats van drie balken. De Tempered Plate Carriers is een upgrade ten opzichte van de standaard Armor Plate Carrier en verandert daardoor de vereiste om maximale gezondheid te bereiken van drie harnasplaten naar twee harnasplaten.

Met de Tempered Plate Carrier uitgerust zal het minder tijd kosten om jezelf volledig te bepantseren. Elke harnasplaat in een Tempered Plate Carrier telt voor 75 gezondheid.

Waar kan je de Warzone 2 Versterkte Plaatdrager vinden?

De Tempered Plate Carriers in Warzone 2 zijn te vinden in Strongholds en in buit die over Al Mazrah en Ashika Island verspreid ligt. Een Stronghold aanvallen is een zekere manier om waardevolle hoogwaardige buit te bemachtigen en de nieuwe Tempered Plate Carrier is daar een voorbeeld van in Warzone 2 Seizoen 3.

Anders kunnen spelers het aan het geluk overlaten en hopen op het vinden van een waardevolle Tempered Plate Carrier terwijl ze buit verzamelen op een van de Warzone 2-maps.

>
MENU